ono pozeral som na pravitko ze 8cm, a to je priblizny priemer cinanov, okolo 8-9-10cm, viete, lisia sa tie prieskumy, no.. a myslim, ze sikmacov je zopar miliard, cize niekedy je menej viac
@3 no ale na velkosti zalezi, lebo s malym penisom moze byt obtiazne mat pohlavny styk a tym padom to je vztah neuplny, nemozes vsetko aj keby si chcela... a tak isto moze byt problem mat deti... takze na velkosti zalezi... nie rozmeroch ale extremy su extremy
Vam tu uz docista jebe s tymi kokotmi? .. Kazda druha diskusia tu ze ake velke kokoty kto ma .. No boha, kazdy tu chce mat asi extremnu cicinu aby si ju mohol do riti strkat ..
Naco sa tu bavit o takych extremoch, akoze kto ma kokot co ma 6cm, vsak to viac ma skoro kazdy aj normalne.. to ze existuje chlapik co ma vtaka mensieho ako klitoris to su uz ine veci ..
No a ked sme uz pri tom, cele milovanie a uspokojovanie je viac nez len o dlzke penisu.. radsej to rieste a nie kokotiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jasne ze nejde len o "to"...to je uplne jasne, ale tak co je malo je malo
keby to bolo stavane tak,ze ... viac ako 15,16,17,.............30...
tak vtedy to sedi...
Naco sa tu bavit o takych extremoch, akoze kto ma kokot co ma 6cm, vsak to viac ma skoro kazdy aj normalne.. to ze existuje chlapik co ma vtaka mensieho ako klitoris to su uz ine veci ..
No a ked sme uz pri tom, cele milovanie a uspokojovanie je viac nez len o dlzke penisu.. radsej to rieste a nie kokotiny