ah, ze problem solver. nj, preto vyplnam pochybne internetove dotazniky miesto toho, aby som riesil ten hrozostrasny problem, co mam do zajtra vyriesit a netusim ako.
Dakujem ale prepac nechce sa mi to robit uz som si ho robil niekedy a neviem uz co mi vyslo ale mozno by mi zas vyslo nieco ine lebo sam neviem co oznacit
@void testy nikdy nie sú úplne spoľahlivé, veľa závisí na ich formulácii a na tvojej momentálnej nálade.
Celkom spoľahlivé je čítať popisy. O enneagrame sa hovorí, že ktorý typ pri čítaní najviac bolí, ten si ty.
@void niekde som citala, ze tento typ podla ennagramu by mal vychadzat z nejakej traumy ktoru si zazil v detstve a od nej sa odvija tvoj najvacsi strach, ktory vplyva na celu tvoju osobnost cely zivot, nemeni sa, enneagram by ti mal pomoct sa lepsie pochopit, spoznat a zistit co mozes na sebe zmenit a ako
K @27 ešte dodám, že to nemusí byť vyslovene "trauma" ale niečo, čo si človek ako dieťa najviac zobral k srdcu. Napríklad trauma jednotiek je, že získali v detstve pocit, že musia byť sami sebe rodičmi a byť zodpovední, čo vedie k ich pedantnosti v dospelosti.
vraj 6
ak ešte jeden osobnostný test ma hodí do tej istej kategórie ako tolkiena, naštvem sa
alebo vymyslím vlastný jazyk
bude pozostávať len z mňaukania
You are most likely a type 6. Taking wings into account, you seem to be a 1w2 or 2w1.... A pod tým že: It is not clear from these test results which Enneagram type and wing you are.. Tak akože som pravdepodobne 6, ale zároven sa nedá povedať čo som.... aha...........................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» openpsychometrics.org/tests/OEPS/... (kratší, menej presný)
alebo tu:
» www.eclecticenergies.com/enneagram/dotes... (dlhší, presnejší)
Plus tu sú dobré popisy typov:
» www.enneagraminstitute.com/type-descriptio...
našla som tento český, ktorý vyzerá v pohode » martin.lojkasek.cz/CZ/Enneagram/te...
Každopádne, kto chce estetično, test tu:
» www.truity.com/test/enneagram-...
boha.
Celkom spoľahlivé je čítať popisy. O enneagrame sa hovorí, že ktorý typ pri čítaní najviac bolí, ten si ty.
som charita
ak ešte jeden osobnostný test ma hodí do tej istej kategórie ako tolkiena, naštvem sa
alebo vymyslím vlastný jazyk
bude pozostávať len z mňaukania
Btw, ZASE?!
miau nya mňau (preklad: musím si spraviť zoznam mňaukaní v rôznych jazykoch, aby to bolo plnohodnotné)
» sk.m.wikipedia.org/wiki/Eneagram...
a neuveď nás do pokušenia, ale zbav nás od všetkého zlého
Som z toho výsledku dosť nešťastná