Som bývalý hyperaktívný Birdzák,teraz už len aktívny,ktorý je tu čím ďalej tým viac len z recesie. Pičuje do všetkého,a absolutne ho nezaujíma názor tunajších ludí. Napíšem hned to,čo ma k danej veci napadne,a momentálne mám záujem stať sa adminom.
a co ja viem... neviem sa sam charakterizovat, to musia ini... no ale to co viem povedat: nepisem blogy(teda len nieco, ak ma fakt nieco trapi(co sa stalo raz), nieco napisem, alebo ked sa velmi nudim napisem nejaky nezmysel, inak nic), sem tam zalozim anketu ci diskusiu, prispievam do ankiet aj diskusii a ked vidim novy stav mojich priatelov alebo komentar jedneho z nich k stavu niekoho, tiez vacsinou pridam jeden komentar
citam blogy, hlavne od par autorov, ale aj ine... najviac som asi vo fore, a snazim sa presadit si moj pseudo-intelektualno-normalny nazor, a vidim, ze som priliz liberalny na toto forum, aj ked si myslim, ze stale som priliz konzervativny... maslo, casak, a podobne ma nezaujima, a je to (oproti blogom) otrasne napisane...
ja ked pridem, odpisem na TS-ky, pozriem forum, nastenku, moj birdz.. ak je nejaky zaujimavy clanok precitam.. upnem sem-tam nejaku foto.. blogy citam vynimocne, nepisem vobec (nemam na to talent ).. a ked treba tak si dam do poriadku webku.. asi tak
Najradsej mam forum (aj ked v poslednej dobe mam pocit, ze tu vacsinu casu len filtrujem ubohe nezmyselne diskusie a ankety ) Sem tam napisem blog, stav, nejake si zase precitam, ohodnotim. Odpisovanie na TS-ky ma nebavi (aj ked rada ich dostavam A v poslednej dobe mi Birdz pomaha utriedit si v have nejake myslienky, vyjadrit svoj smutok, ci naopak dobru naladu. No a najma vyjadrovat svoje nazory, myslienky, to ma bavi najviac. A tiez vidim, ze je tu vela fajn ludi, avsak tak ako v skutocnom zivote, nie som typ cloveka, ktory by si velmi lahko vytvaral nove priatelstva. Ale viem, ze na Birdz je vela milych ludi, ktori maju podobne nazory ako ja a s ktorymi si rozumiem
taký občasný... raz za čas dojdem, občas sa naserem keď niekto niekoho zosmiešňuje, občas sa zas zasmejem, občas je mi zo zúfalstva do plaču a tak všelijak.. skrátka niesom žiadna elita
Snažím sa tu zabávať seba aj ostatných. Teraz sem chodím cez deň dosť často. Ale hlavne tu na Vás dávam pozor, aby ste sa nezviezli k spodine. Beriem to ako svoje životné poslanie. Počítam, že ešta tak do konca roka a končím. Pôjdem do birdzovského dôchodku. Tlieskať nemusíte.
no pridem, odpisem na TSky, hodim nejaky stav, raz za cas aj blog a zdrzujem sa vo fore, ked sa najde nieco dobre tak sledujem aj casak a blogy...zvycajne pisem aj s diakritikou, ale som v skole tak to tu nejak nejde.....a naozaj neviem ci som znama....asi ee
heh ja som sa sem dako pofiderne prekliklak a sa mi tu zapacilo tak som sa regnul a nasledne zistil ze toto je web pre mladych ludi ale ja mam us skoro 24 tak teraz neviem ci us som stary dementy nebirdzusuci. inak som tu kratko zatial to tu sondujem.
@Depropex ty mna riesis? Dovol aby som sa zasmial Ty si radsej pories svoje chovanie a neries druhych. Musim ta velmi srat, ked ma tak riesis? Alebo sa takmoc zaujimas o moju pozornost tak ako si mi pisal v TS?
Hm...Fórum pozerám vždy, ked sem idem.. do niektorých ankiet občas alebo napíšm, potom pozrem moj profil..občas tam spravím zopár zmien... Blogy píšem občas.. ..A toť asi vše
nezaujima ma tu casak , na SPECIALY som este ani raz neklikla..bavi ma menit a kombinovat webku ale teraz ju mam peknu tak dlho ju takto necham..a chodim sem vlastne iba popisat do fora.. asi tak
Ja sa obcas rada pricinim blogom, ked je plodne obdobie, na forum sa chodim tiez prevazne zasmiat (neskutocne kraviny sa tu daju najst niekedy a ak ma uputa nieco zaujimave v Masle, precitam si i to a tiez sa z casu na cas objavi niekto, s kym si rozumiem v TS-kach. Inak tu som v podstate taka nenapadna vos pod chrastou.
no, prídem sem, obkukám čo je všetko nové, odpíšem na kópu TSiek, vylievam si tu srdce do blogov, občas zorganizujem BIRDZ stretko, a na každé na ktoré môžem prísť prídem a občas vyspamujem nechtiac nástenku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
som známa a neviem prečo
Ale považujem sa za príjemnú, do nikoho nerýpem (skoro) a som slušná
čo máte všetci proti mne?
@Bmxlares noo tak to je dobre
som jebnutá na ľavú hemisféru a pravá mi pláva v uniknutom mozgovo-miechovom moku.
Prídem do školy - zapnem Birdz (ak zrovna funguje wifina).
Po škole prídem do kaviarne - zapnem Birdz.
Večer prídem domov - zapnem Birdz.
Taký nejaký
@hajzelodkosti ach jaj
najviac ---) básne, fórum, blogy iných
som ---) vraj divná, ale zlatá a originál
neviem ---) pridávať videá
som opustený Birdzák, ktorý založil kamarátsky web a (skoro nikto) sa so mnou nechce skamarátiť, lebo všetci sa ma boja DDDDD
aká som? či čo?
ja sa asi charakterizujem jedným slovom : riešim
A rada prispievam blogmi.
raz asi niekomu nedám spať
A som tajna,ňou aj rada zostávam.