mne nevadi, ze sa bude obliekat ako metalista (cisto priklad), ak bude tu hudbu pocuvat, bude ju mat rad, bude obodivovat rozne kapely, bude mat zalubu v hudbe...
alebo ak to bude nepariklad skater, s freeride stylom...
len by som nikdy nebola s clovekom, ktory sa na nieco hra a styl, ktory si vytvoril by bol len na zaklade toho co je "in" a vobec by to neslo k jeho osobnosti, ci vnutornemu presvedceniu
môj je hnedovlasí, hnedooký, trošku vyšší odo mňa a tak trochu pri sebe s pekným hrudníkom a silnými rukami.. pôvodne to vôbec nebol môj typ..ale už asi je..
Vaše charakteristiky sú dosť na úsmev, ale nechcem vám brať váš sen.
Len v realite takýchto povahovo dokonalých fešákov poznám možno... až jedného. Ale nech ich je aj 1% zo všetkých chlapov, to potom nájdete oveľa viac homosexuálov ako vyšportovaných, brčkavých a modrookých skromných svalovcov, ktorí povysávajú, navaria a ešte budú pri tom s vami viesť vtipný a duchaplný dialóg.
Na príklade @Lachance@13 je vidno, že Váš typ nakoniec bude ten, do ktorého sa zamilujete a príliš silné upnutie sa na nejaký konkrétny typ Vás môže v tom len brzdiť.
@stage práve pre to, bol v ankete ideál, čo sa týka výzoru a práve pre to su tu taketo odpovede... Hovor si, čo chceš, ale každý má nejaky vysnívany typ, po kom "ide najviac" a nad kým slintá. A to, či je to reálne
ideálny chlapec je pre mňa v prvom rade inteligentný, milý, zlatý, citlivý, vtipný, romantický, žiadny "frajer"...
a čo sa týka výzoru na tom si veľmi nezakladám, ale svaly a podobné veci mi prídu nechutné, páčia sa mi chudí, nízki, s takým milým, jemným chlapčenským výzorom, podľa možností dlhšie vlasy, v žiadnom prípade nagelovaný metrosexuál
ale hovorím, že na tom nezáleží, pokiaľ to teda nie je fakt že extrém...
btw zázraky robia úzke obtiahnuté nohavice ale to len tak na prilepšenie
@radiophonic nepoviem, keby som v 15 tajne snívala o sladkom modrookom cukríckovi. To beriem. Ale ked sa ti raz vo všeobecnosti páčia dajme tom nizke a drobné, či napr. tie južanske typy vždy budes mať na ne slabosť.
A to sa týka aj povahovych vlastnosti, niekto má rád tichšie, iny zase ukecane...
Ja ináč nemám taký suverénny typ, väčšinou čo padne do oka, padne do oka Je síce pravda, že chalani s trošku dlhšími vlasmi (nie úplne na ježka ale zasa nie po plecia) ma berú o trošku viac ako zvyšok...
@Lachance@20 Asi som to zložito sformuloval, takže chcel som povedať na tvojom príklade, že :
"....Váš obľúbený typ chalana nakoniec vždy bude taký, ako chalan, do ktorého sa zamilujete a prílišné vysnívanie si nejakého typu by Vás mohlo v tom len brzdiť a obmedzovať."
Oh, oh, oh, velmi slaby vyber. Asi som moc obycajna, ale skor ma uputa obycajny, normalny chalan, ktory vyzera k svetu a ma vhodnu anatomicku stavbu vnutrolebecnej vyplne zvanej MOZOG.
JASNEŽE ROCKER!!! a dlhe vlasy su len plus a dlhe kucerave vlasy su este vacsie plus, ale nie zas dlhe po rit ale vlastne aj to je zlate viete co hlavne, nech je to muž ale tych nagelikovanych metrosov neznasam ..grc... ale zas ktovie, nikdy nehovor nikdy ale moj typ su stihli vysoki a vlasati
ešte som neni ticho, ešte by mal vediet hrat na gitaru, mladsi surodenec je plus alebo pes to je jedno, korculovat by sa mohol vediet tiez chudak chalan co vsetko od neho chcem
sedlák v zadrbaných montérkach a prepotenom špinavom tielku,so zlatým krížikom na krku a náušničkou.... kučeravý strih vlasov (niečo ako pštros ) náhled: samozrejme s džunglou pod pazuchami a nechutným knírkom....to bol môj sen odmalička...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
mne nevadi, ze sa bude obliekat ako metalista (cisto priklad), ak bude tu hudbu pocuvat, bude ju mat rad, bude obodivovat rozne kapely, bude mat zalubu v hudbe...
alebo ak to bude nepariklad skater, s freeride stylom...
len by som nikdy nebola s clovekom, ktory sa na nieco hra a styl, ktory si vytvoril by bol len na zaklade toho co je "in" a vobec by to neslo k jeho osobnosti, ci vnutornemu presvedceniu
Len v realite takýchto povahovo dokonalých fešákov poznám možno... až jedného. Ale nech ich je aj 1% zo všetkých chlapov, to potom nájdete oveľa viac homosexuálov ako vyšportovaných, brčkavých a modrookých skromných svalovcov, ktorí povysávajú, navaria a ešte budú pri tom s vami viesť vtipný a duchaplný dialóg.
Na príklade @Lachance @13 je vidno, že Váš typ nakoniec bude ten, do ktorého sa zamilujete a príliš silné upnutie sa na nejaký konkrétny typ Vás môže v tom len brzdiť.
Je už druhá vec.
a čo sa týka výzoru na tom si veľmi nezakladám, ale svaly a podobné veci mi prídu nechutné, páčia sa mi chudí, nízki, s takým milým, jemným chlapčenským výzorom, podľa možností dlhšie vlasy, v žiadnom prípade nagelovaný metrosexuál
ale hovorím, že na tom nezáleží, pokiaľ to teda nie je fakt že extrém...
btw zázraky robia úzke obtiahnuté nohavice ale to len tak na prilepšenie
Ale to len v prípade ak si vyberám
Uvidíš, že sa z toho dostaneš. Aj ja som mal ideály, ale dnes chápem, že to nie je o tom. Napriek tomu, že to chápem, nepripúšťam kompromisy.
@H8u
To je neuveriteľné! Ty si ma predsa dokonale opísala! Až na to, že nie som až taký nízky. Teším sa.
A to sa týka aj povahovych vlastnosti, niekto má rád tichšie, iny zase ukecane...
Matfyzák.
A vidiš, už nie si dokonale opísaný!
Ja ináč nemám taký suverénny typ, väčšinou čo padne do oka, padne do oka Je síce pravda, že chalani s trošku dlhšími vlasmi (nie úplne na ježka ale zasa nie po plecia) ma berú o trošku viac ako zvyšok...
"....Váš obľúbený typ chalana nakoniec vždy bude taký, ako chalan, do ktorého sa zamilujete a prílišné vysnívanie si nejakého typu by Vás mohlo v tom len brzdiť a obmedzovať."
ja letim na dlhych chudych intelektualov...............
ale matfyz je od nasej fakulty dost daleko.......skoda
a este mam chlapov rozdelenych geograficky:VB a Izrael
to mi staci ...
Modrooky blondiak s vyšportovanym telom--- FUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tvrdý rocker---NIC MOC..
Namakany svalovec, nebezpečny... FUUUUJ!
Niečo na štýl EMO---BLEEE!!
černoch (niečo na sposob bena) ----černoch fajn ale Ben v žiadnom prípade...
Dlhovlasy, jemný .....FUJ!!
Iná možnosť ----JEDNOZNAČNE!!!!!!!
samozrejme s džunglou pod pazuchami a nechutným knírkom....to bol môj sen odmalička...