masérsky .. keď už priateľa masírujem skoro každý deň tak nech aspoň poriadne ďalej sebaobrana by bola tiež fajn a povedzme, že ešte aj výučba hry na gitare
v najbližšej dobe si dorobím someliérsky a barmanský, nech som nejaký bartender ale chcela by som kurz nórštiny/možno aj ten bude toto leto / a potom masérsky kurz, kurz skákania s padákom, kurz spoločenských tancov a kurz sprievodku len to si najprv musím spraviť kurz- základy do umenia
momentalne zrychleny kurz spanielciny, ten moj ide strasne pomaly, mam pocit ze sa tu spanielcinu nenaucim tak rychlo ako som planovala. a potom konverzacie z rustiny, na osviezenie.
@joplinka tai chi je riadna sila najprv som si myslel že na akú blbosť som sa to prihlásil ale potom ma to začalo baviť. zo začiatku si človek pripadá smiešne
no, vsetky mozne na certifikaty z angliny, islo by mi to ucenie rozhodne rychlejsie, ale 500e co si za jeden pyta Cambridge fakt nemam len tak v rukave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
varenia
lebo
ale neviem, či je zaujímavý
pripadne polymetrickych, arytmickych a polyrytmickych approachov + teoriu
a napr vycvik tvorby disting. zvuku
a keď budem na výške a budem veľká, tak sa chystám porobiť si delegátske a animátorské kurzy, aby som mohla ísť niekedy niekam robiť v lete
a tiez by som si skusil toto:
-surfovanie
-chcem vedieť po švédsky
-latinsko-americké tance
-hra na elektronických husliach
Ale nie.. som blb, ja viem