Keby ste vlastnili celu bytovku v ktorej by te byvali a predavali by ste ostatne byty, cize by ste si mohli vybrat susedov, akych susedov by ste si vybrali? Komu by ste dali prednost?
Nikdy by som nechcel zit v kralikarni, ale ked by uz nato malo dojst, tak asi skor napisem, komu by som sa chcel vyhnut
- starym STBckam na balkonoch v kazdej situacii
- mlademu pariku s vysokym sexualnym apetitom hlavne vo vecernych hodinach
- vecnym nedelnym kutilom, ktori si prave v den, ked chcem mat najvacsi pokoj musia zacat zbijat staru dlazbu v kupelni
- rodinkam s urevanym, malym deckom, ktore neda spat
- a samozrejme party ludom, ktorym nerobi problem pocas celeho dna jebat hudbu na plne pecky a nehovoriac o tych, ktori to robia aj po desiatej.
@Devil Jop ale na to by si nikdy neprisiel. V podstate kazdeho zaujemcu by si mohol odhanut aspon na jedneho z tychto kategorii co do predu by si nikdy nezistil XD
Páry s deťmi alebo zvieratkami, ktoré by občas chceli postrážiť a nejakú pani, s ktorou by sme si vymieňali recepty, požičiavali korenie a tak. A nejakého dobrého hudobníka, ktorý by pravidelne hrával pri otvorenom okne, napr. na husliach, ale keby vlastnil čelo, roztopila by som sa.
Jednotlivec alebo par, jednoznacne bez deti a zvierat, na veku nezalezi. Idealne by to mal byt niekto uplne cudzi a mal by sa starat o seba, nerusit ma v ziadnom zmysle a neprodukovat neporiadok. Skratka niekto, o kom by som takmer ani nevedela, ze tam byva. To iste ponukam aj ja
Ziadnych dezolatov a party maniakov. Popravde by som tych ludi ani nemusela osobne poznat, stacilo by, aby si vsetci v pohode nazivali a nekradli si kvetinace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
- starym STBckam na balkonoch v kazdej situacii
- mlademu pariku s vysokym sexualnym apetitom hlavne vo vecernych hodinach
- vecnym nedelnym kutilom, ktori si prave v den, ked chcem mat najvacsi pokoj musia zacat zbijat staru dlazbu v kupelni
- rodinkam s urevanym, malym deckom, ktore neda spat
- a samozrejme party ludom, ktorym nerobi problem pocas celeho dna jebat hudbu na plne pecky a nehovoriac o tych, ktori to robia aj po desiatej.