Mama si nejakým spôsobom zase čekla môj fb. Dozvedela sa tak veci ktoré úplne pokazili náš vzťah. Neviem ako tomu zabrániť alebo ako to môže robiť,neviete niekto?
Skontroluj si súkromie, ak máš verejné príspevky, tak sa nečuduj. Ak používate (aspoň občas) ten istý počítač, tak sa nečuduj. Ak pozná tvoj mail a heslo máš dátum narodenia dajme tomu, tak sa nečuduj.
Byť tebou pomažem kompromitujúci materiál, nepridávam na fb veci, ktoré mi môžu narobiť problémy alebo za ktoré sa hanbím a zmením si prihlasovacie údaje.
ja mám kvôli tomuto 2 fb - primárny, na kt. chodím - tam ju, aj iných rodinných príslušníkov, mám bloknutých a druhý, na kt. sa tvárim, že chodím, kde ich všetkých mám a sú spokojní
Ak máš naozaj 19 rokov, tak potom nechápem, čo ti hľadá na fb ... Veď to je trestný čin! A vlastne - ak aj nemáš 19, tak je to asi trestný čin... Každopádne, fb účet sa nedá len tak ľahko heknúť ... Nevidela ti niekedy heslo, keď si ho zadávala?
Tvoje heslo od FB nepozna ani samotny FB, za vsetkym su zlozite matematicke operacie, ktore tvoje heslo odsifruju. Ako FB pozna, ze si zadala spravne heslo? To je jednoduche, za vsetkym su uz spominane matematicke operacie, ktore su jednou stranou jednoduche, no na druhej strane pekelne zlozite. Tvoja mama FB urcite nehackla, pretoze na to nie je dostatocne inteligentna v sfere, ktora by jej tuto trestnu cinnost dokazala zrealizovat. Takze ak sa dostala na tvoj FB, mohla to urobit...
No ja teda neviem, keď odchádzam z fb, tak sa
neodhlasujem, ani odtiaľto, takže keby niekto
sedel pri mojom nb, asi by sa tam dostal ľahko.
Však čo, aspoň sa dozvedela niečo o svojej dcére
a ak tam bolo niečo aj o nej ... a ešte to aj bola
pravda a nepáčilo sa jej, tak môže popracovať
na sebe, inak by sa to nedozvedela.
Načo je dobré nosiť ružové okuliare pri pohľade
na seba a rodinu, takto má drsnú pravdu, veď to
sama chcela, keď sa ňúra po cudzích veciach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Byť tebou pomažem kompromitujúci materiál, nepridávam na fb veci, ktoré mi môžu narobiť problémy alebo za ktoré sa hanbím a zmením si prihlasovacie údaje.
a čo take si tam v 19tich mala, čo sa mamke nepáčilo?
1. Heslo ulozil prehliadavac.
2. Pozna tvoje heslo.
Je naozaj smutne, ze zabezpecenie ktore mas je 0.
Slovo šifrovať som použil správne.
neodhlasujem, ani odtiaľto, takže keby niekto
sedel pri mojom nb, asi by sa tam dostal ľahko.
Však čo, aspoň sa dozvedela niečo o svojej dcére
a ak tam bolo niečo aj o nej ... a ešte to aj bola
pravda a nepáčilo sa jej, tak môže popracovať
na sebe, inak by sa to nedozvedela.
Načo je dobré nosiť ružové okuliare pri pohľade
na seba a rodinu, takto má drsnú pravdu, veď to
sama chcela, keď sa ňúra po cudzích veciach.