Frajera budík bežne...Dám mu pusu a že vstávaj zlatko a po chvíli sa ho začnem niečo pýtať, aby odpovedal a prebral sa pripadne začnem rozoberať nejakú zaujímavú tému, aby začal hovorit a prestal spat
@torpedo08 Ta pieseň je uz velmi stara, muselo sa to dediť z generácie na generaciu. Ak raz budem mat dieta, tak mu to budem spievať tiež zapamätá si to, tak ako ja, asi na cely život, lebo budenie do školy v prvom ročníku ZŠ je jeden z nautraumatizujucejsich zážitkov detstva
Ale ked, tak oslovim menom viac krát a ked to nefunguje, tak aj jemne zatlacim na rameno... Ale potrebovala som niekoho zobudit naozaj len par krát v zivote
@azizi Ja som si to vďaka hudobnej zvykol dávno spievať sám. Mama ma budila veľmi nespevavým "Rado, vstavaj, ideme." Ten tvoj variant do budúcnosti je asi milší.
@torpedo08 mna otec ako este velmi malu po praci aj cele hodiny nosil na rukách a spieval mi ľudové piesne dokonca sa mi aj jedna taka spomienka este uchovala. A to teda tých spomienok moc z tak utleho detstva nemam
@feroborba toto zrovna nie, ale tiež sme na hudobke spievali krásne ľudové piesne Najradšej som mala travnice ako napr. Na kope na babe. To som spievala aj na školskom vystupeni.
Ak je to @dee99 a je u nás, tak dám na posteľ Čibinku (malé psó) a ona ho vždy zobudí! je to skvelá taktika, lebo ona je taká roztomilá, že on sa po prebudení ani nedokáže hnevať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@rebarboe @feroborba Aj vám to spievali rodičia, ked ste boli mali?
Alebo som začala kikiríkať