Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto z vás skkúsenosti s nákupom cez Aliexpres. Chcela by som si odtiaľ niečo kúpiť, ale bojím sa platby, ako prebieha, koľko stojí poštovné a či ma neoklamú
poštovné máš dané pri každom jednom produkte čo tam ponúkajú niekde máš poštovné zadarmo, niekde sa platí. Inak je to stránka spoľahlivá, veci skoro vždy prídu (ak neprídu tak peniaze posielajú naspäť okamžite). Občas sa však stane, že objednané veci zadržia na hranici a musia sa vybavovať rôzne papiere na to aby tovar pustili na slovensko (za to je poplatok) ale to sa stáva len minimálne. Inak sa platí vopred kartou, tam zadávaš určité info z platobnej karty a máš to ...Tovar ti príde tak do 2 týždňov alebo do mesiaca
strašne dlho ti to posielajú a nepošlú ti tovar naraz. Napríklad ak si objdenáš tričko a nohavice v tej istej objdenávke, tak tričko ti príde o mesiac a nohavice o dva
@macucu moja sestra tam nakupuje stále (aj svadobné šaty odtiaľ mala- a za veľmi výhodnú cenu)... myslím že poštovné je zdarma... a doručenie trvá 3 týždne - mesiac
@macucu keď chceš určitý sortiment vyberieš i Tu : www.amway.sk/user/michael dodanie do 48hodín DPD dobierka ,,až do bytu" 100% Značku, garanciu 100% na 3 mesiace,
@macucu nenechaj sa nachytať na príspevok @15 ;
aliexpress nie je obchod sám o sebe, predávajú tam viacerí predajcovia, je to ako ebay;
keďže sa blížia vianoce a ľuďom drbe z nákupov a Čína musí zásobovať celý svet, tak rátaj s dlhšou dobou dodania, nečudej sa, ak ti to príde v januári.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aliexpress nie je obchod sám o sebe, predávajú tam viacerí predajcovia, je to ako ebay;
keďže sa blížia vianoce a ľuďom drbe z nákupov a Čína musí zásobovať celý svet, tak rátaj s dlhšou dobou dodania, nečudej sa, ak ti to príde v januári.