Ahojte, dozvedela som sa, ze jedna kamoška je tehotna. Ma 19 a dieta si chce nechať. Ale problem je v tom, ze sa to stalo na diskotéke v Trenčianskych tepliciach (ona je z Ke) a s cudzincom, arabom, ktory medzitým odcestoval domov. A ona na neho nema ziad
hahahahahaha tak toto je moc nie len že sa necha nabuchať od nejakeho krováka ale ešte čaká že jej bude platit alimenty máš pravdu ona nieje hlúpa, hento hraničí s demenciou
Počuvajte ludia, ja som v Arabii žila dobrých 6 rokov, takže vám možem povedať, že sex mimo zosobášenia je v Arabii zakázaný. AK by to tam úrady vedeli(jasné, to hlupe meno a priezvysko by tvoja kamoška musela najprv vedieť) tak by jasné že nariadili aby toho jej krásneho chlapa zavreli za mreže. No neviem ti povedať, či by ti ona dostala aj nejaké alimenty, ale boli aj také prípady v Arabii.Je ich málo, ale boli.
Bude Kedze je otec neznamy, bude dostavat od statu nahradne vyzivne ako intervenciu za biologickeho otca do casu kym sa nenajde (co asi nikdy). Horibilna suma to nebude, ale aj to jej pomôže musi o ne poziadat na okresnom sude podla bydliska a výška sa stanovi na súdnom pojednavani.
@ashlee , vobec nemusia byt zosobaseni, na to aby jeden z rodicov musel platit alimenty.
Kazdopadne mala by sa prijat nejaka legislativa, aby sa najskor vysetrilo ako doslo k tomu sexu. Ak sa necha nabuchat na diskoteke tak nech ide do riti, nemala by dostat ani centa. Nemame nic ine na robote len platit taketo kukurice pojebane?
No len aby ste neboli nakoniec radi, že vás ošuká aspoň nejaký arab vy zlomyselníci .. Ak by aj niečo dostala, bude to žalostne málo, na Slovensku je to bohužiaľ tak, takže sa nad tým vlastne nemusí vůbec pozastavovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a toto je taký prípad,ehm
v skutočnosti je to tak,že niektorí rodičia neplatia na svoje deti,kašlú na nich,nieto ešte nejaký cudzinec,meno ktorého tvoja kamoška ani nepozná...
@10 Presne!
Kazdopadne mala by sa prijat nejaka legislativa, aby sa najskor vysetrilo ako doslo k tomu sexu. Ak sa necha nabuchat na diskoteke tak nech ide do riti, nemala by dostat ani centa. Nemame nic ine na robote len platit taketo kukurice pojebane?
je sprostá!
pochopim keby bola znasilnena....ale takto?