ahoj včera som si bola dať tetovanie,a pár hodín po tetovaní som však pila alkohol,pred tetovaním som nič nepila,tetovanie mám farebné hrozí mi niečo? Mňa včera ubezpečovali že málo alkoholu nič nespôsobí.
tak jako každý tatér by ti mal dať tesne po tetovaní papier kde máš napísané ako sa starať o to tvoje tetovanie poprípade číslo naňho keby sa niečo posralo, mali by to do dvoch mesiacov bezplatne opraviť, ale veď keď si vedela že nemáš piť, tak či tak tvoj bordel
@gukol lebo keď človek pije pred totevaním je to horšie len pre tatera, pretože alkohol riedi krv a tak pritom viac krváca, čo pre tatera nie je extra vyhovujúce
čisto logicky- alkohol sa vylučuje z tela aj kožou, ktovie ako ti to môže na koži zareagovať keď príde do kontaktu s tým tetovaním, čiže asi ti to tetter nepovedal zo srandy.... ja sa skôr čudujem tomu, že si nevydržala jeden deň nechlastať..to je doba tvl...
Ach jak čítam nejaké individua tak ste fakt kus dilina. Dievča nemá skúsenosť tak sa normálne opýtala proste jej tak vyšlo že vypila nikto nevie aký tam bol dôvod vypiť. Tak hneď alkoholika z človeka robiť nemusíte . A tie hlúpe komentáre že zomrie a odpadne jej koža tak hovoria len netalentovaný a neskúsený čo chceli byť zaujimavý . Ja ti len odkazujem nič sa ti nestane ani hojenie sa nepredĺži najviac čo sa môže stať je že by ti mohlo vytlačiť z niektorých miest farbu ale keď si to po zahojení nezaregistrovala tak potom nemáš nijaký problém a zo zdravím ani nič podobné sa ti stať nemôže tak sa maj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ved alkohol ti ovplyvni mozno tak mozog, pecen, krv..
a tetovanie mas kozu