@aleachcimm takto ...keby tam máš prespať....tak v mojom prípade triezva NIKDY v živote do stanu nevleziem .. lebo by som si všímala mušky, pavúčikov, nepohodlnosť karimatky a priepustnosť chladu cez spacák ...čiže do stanu len opitá padnúť a zaspať...ale pokiaľ tam neprespávaš tak aj na triezvo to bude fajn
nesuhlasim z ludmi co maju nieco proti alkoholu .....alkohol nieje zli , ak to neprehanate ..... @15 je absolutny fail ale vidim kdo to napisal cize no comment ..... nemam rad ludi co piju len preto aby sa ozrali .... myslim ze troska alkoholu neskodi a ak skodi tak naozaj minimalne ..... moj dedo ma 75 rokov a este nedavno pil jak duha a je zdravy ...... viem ze je to aj o cloveku , niekdo to nemoze ani citit lebo sa mu prekruti hlava a niekdo moze pit cely zivot jak blazon a dozije sa 100 rokov .... takze , nemyslim ze je nieco zle na alkohole a na nejaku akciu urcite aspon trocha alkoholu patri ....
@19 nestačí snáĎ fakt, že alkohol ničí pečeň a krv, zabíja mozgové bunky a spôsobuje rakovinu? jasné, ožerme sa pod obraz, veĎ to sa sluŠí na akciách, mám pravdu?
@camilla keby si si precitala cely prispevok tak zistis ze som nenapisal nic v zmysle "ozerme sa do takeho stavu ze si vygrcame vsetok obsah zaludka" .. nic take som nepovedal ... si to precitaj este raz....
@21 keď sa neožieraš do nemoty každý deň, tak nie. v rozumnom množstve môže mať pozitívny vplyv na srdce a krvný obeh.
plus, nech si hovorí kto chce, čo chce o tom, ako sa vie zabávať, spomínať na mladosť bez alkoholu proste nie je to pravé orechové. 40-ročný otecko, ktorý je nadrbaný pred deťmi je už o niečom inom.
a vôbec, telo má ísť do hrobu zhumpľované! na druhý svet v jednej ruke absinth, v druhej cigaretu a s výkrikom na perách: "To bola jazda!"
@zannie zhumpľované? pre Boha, dievča, radsej pomlčím... človek má hlavne dbať o svoje zdravie a nie sa najebávať v detskom veku, bohužiaľ, nie každému to dôjde
@camilla pokiaľ ti 17 rokov zakladateľky diskusie príde ako detský vek, tak niečo nebude v poriadku.
a zdravie je skvelé, ale radšej zomriem mladá, ale s pocitom, že som niečo zažila plus som ešte nepočula, že by ľudia hromadne zomierali, pretože v mladosti pili, to teda fakt nie.
@zannie ma pravdu, nebudem ako 80rocny dedko spominat na to ze som premarnil cely zivot a nic som nezazil... radsej zomriem o 10rokov skôr s tým ze zivot som si uzil naplno.... Akcia bez alkoholu je iba cajovy viecierok.... to môzem ojebat.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
stanovačka, teda ostatný budú stanovať, podla mna je zima takže asi odídem skorej, takže z môjho pohladu len dočastný účastník
tak to je pravda
ach bože, kam to spejeme
plus, nech si hovorí kto chce, čo chce o tom, ako sa vie zabávať, spomínať na mladosť bez alkoholu proste nie je to pravé orechové. 40-ročný otecko, ktorý je nadrbaný pred deťmi je už o niečom inom.
a vôbec, telo má ísť do hrobu zhumpľované! na druhý svet v jednej ruke absinth, v druhej cigaretu a s výkrikom na perách: "To bola jazda!"
bez toho to neide...ale všetko s mierou aj ked to je relatívny pojem
A po zodpovedaní otázky odborníkom na catering sa téma stáva zbytočnou!
a zdravie je skvelé, ale radšej zomriem mladá, ale s pocitom, že som niečo zažila plus som ešte nepočula, že by ľudia hromadne zomierali, pretože v mladosti pili, to teda fakt nie.