tak tomu ver nemas zabrany ziadne Robis aj take veci, ktore by si normalne nespravila. Ja nic take viem sa dost kontlovat takze nic prevratne som nespravil.
chodila som po takej party s lízatkom, každému ho pchala do úst a rozprávala pri tom, že keby každý penis chutí ako toto lízatko, tak by som fajčila každému. vlastne sa vždy s kamarátkami tak ožereme na týchto party, že ani nevieme čo rozprávame a na druhý deň si musíme dávať dokopy večer
lebo viete, alkohol posúva hranice odtiaľto aaaaž sem, a nikedy až taaaaaaaaaaaaaaaaaato veľmi
heeeh..mno to teda stratis setky zabrany..kokso..najhorsie co som spravila..asi nic take strasne..len francuzaky s kamoskami to je bezne..a na to nabalime chalanov pohoda..alkac sa dakedy zijde mno..
Alkohol objavi na ludoch tu pravu tvar, u vacsiny....
ked ste napity hovorite uplnu pravdu,ze uprimnejsi byt ani nemozete a este ked ste v takom opojeni ze sa rano zobudite a snazite sa spomenut ze co sa stalo,co ste robili alebo mate vypadky to je este ,,lepsie"
no a okrem toho tych trapasov ojejj..ja o svojich radsej tiez budem mlcat...uz sa mi stalo ze som na dalsi den niektorym vyhybala
ja keď vidím môjho otca čo robí, keď je ožratý, tak je mi z toho smutno. Radšej nepite, bo keď budete starší a navyknete si na to, stanú sa z vás trosky a jediný, kto bude trpieť, bude vaša rodina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A jasne,ze je to pozierac hanby...v ludoch prebudza to skryte JA,ktore inak potlacaju...
lebo viete, alkohol posúva hranice odtiaľto aaaaž sem, a nikedy až taaaaaaaaaaaaaaaaaato veľmi
Ale nie kazdy je uprimny bphuzial
2. mama by ma zabila
ked ste napity hovorite uplnu pravdu,ze uprimnejsi byt ani nemozete a este ked ste v takom opojeni ze sa rano zobudite a snazite sa spomenut ze co sa stalo,co ste robili alebo mate vypadky to je este ,,lepsie"
no a okrem toho tych trapasov ojejj..ja o svojich radsej tiez budem mlcat...uz sa mi stalo ze som na dalsi den niektorym vyhybala
1. Komunikatiny , vtipny ...
2. Empaticky , clovek ktori si rad vypocuje druheho
3. Stadium nadrzanosti , vlastne spliva s prvymi dvoma
4. Unava
5. poloha superman , clen klubu mam pici spim
doteraz si zo mňa kamošky robia srandu a ja sa na ňho neviem pozrieť