tak toto ma vážne zaujíma..Kto z Vás si myslí,že keď je niekto vonku s kamošmi,bez svojej polovičky a preženie to s alkoholom,je schopný ju podviesť?teda ak má pravidelný sex so svojou láskou,ktorú miluje,môže ho alkohol natoľko zmeniť,že ju sklame s cudz
Bohužiaľ, tak ako baba, tak aj chalan sa v takejto situácii dokáže zmeniť. Problém je však v tom, že pri požití alkoholu strácaš zábrany a všetko vyzerá úplne inak. Horšie je, keď dotyčný svoj skutok neľutuje, dokonca sa so svojou priateľkou kvôli inej rozíde.
Paradoxom je, že dnes ťa chalan môže podviesť aj bez požitia alkoholu.
Preto chalanom nikdy never. Ja som sa už mnohokrát popálil a dnes už babám neverím.
Podla mna je to pravda, ale nie vzdy !!!,,ked mas nieco v sebe, jasne, ze si povolnejsia, teda, fakt, to zalezi od cloveka, aky je a tak ..ale nie je to vzdy pravidlo, niekedy sa dokazes good bavit aj bez chalana/baby a pritom nemusiis ho hned podvadzat.. ,,ale ja si mysliim, ze ak to nie je velmi silna laska, silne puto, tak je dost pravdepodobne, ze ak bude nejaka sanca na taketo "zaje*bkanie", tak sa vela ludi na to chyti disappointed:..aspon ja to tak poznam ..ale zase nie vlastna skusenost DDDD
Tak ked mas vypite vtedy sa stavas niekym inym...a nevnimas to tak e niekoho podvadzas...proste tvoja motorika a všetko je pod vplyvom alkoholu ktory z teba robi nieokoho ineho...a ked sa človek nevie ovladat pod vplyvom alkoholu nech nepije...lebo ani alkohol v krvi ta pri nevere neospravedlnia
Je vseobecne zname, ze ak si chalan ale aj dievca vypiju, su povolnejsi a nadrzanejsi, to je fakt.
Ale otazne je, ako velmi sa musi chalan spit, aby nebol schopny ovladnut svoje pudy a uvedomovat si svoje konanie.
A dalsia otazka, ked sa uz spije, ze nevie, co robi, tak uz nie je ani schopny podviest dievca... Takze mi z toho vychadza, ze sa tomu da vzdy zabranit, zalezi na pevnosti jeho vole.
To je jedno ci s alkoholom alebo bez.... pretoze ked dokaze podvies ked je opity/a dokaze to aj triezvy/a.... pretoze s alkoholom sa len viac uvolni.... Alkohol ich nemeni.... iba na povrch vyplava skutocna pravda...
Vobec nie je jedno ci s alkoholom alebo bez. Zeny vykrikuju najvecsie pravdy, lenze o tomto vy viete holu p... zase s prepacenim. Totizto chlap ma ine pudy ako zeny. Muzov laka sex viacej ako zeny. Takze neviete ake ma muz pudy.
To je to iste ako ked nefajciat vyprava dlhorocnemu fajciarovi ze prestan fajcit, sak to je uplne lahke a pritom o tom picu vie.
Tj asi tolko.
A dalsa maximalna picovina je to ze kto podvedie opyti urcite podvedie aj za triezva. ked chalan holku lubi, a maju pravidelny sex, to je ta vec. Proste muz si ju urcite po istom case okuka, uz mu je znama, nehovorim ze ho sex s nou nebavi,ale uz to ma okukane. Preto je prenho nejaka nova holka lakadlo. Lakadlo je pre kazdeho normalneho heterosexualneho muza. Ty co tu povedia ze nie su but klamary alebo este nemali cajku. Kazdy chlap sa raz za cas pozrie na nejaku peknu pipku a aspom v myslienkach s nou zaleti do postele. Je to hold tak.
Problem je v tom, ze alkohol odburava zabrany. Pokial za triezva si vies jasne urcit priority, ze laska s tvojou partnerkou je pre teba doleziatejsia a prilezitostny sex nestoji za to, s alkoolom je to troska ine. Vtedy uz nemas priority a riadis sa podla pudu. Nie podla rozumu. Takze asi tolko. Ako som pisal, je lepsie sa takym situaciam vyhybat. Aby vobec nenastala sanca, podviest svoju milovanu osobu. Lebo ak ta sanca pride, uz to nie su len reci na fore, vtedy uz treba konat. A vtedy to uz je tazsie ako len vypravat.
Fakt baby nechcem vas urazat alebo podcenovat, ale fakt nemate nase pudy, takze nemozete vediet ake to je. Tak prosim nehadzte svetoborne nazory. Ja som svoju frajerku za ten vyse rok nepodviedol vobec, ani som k tomu nemal namale, pretoze sa takymto situaciam kde k tomu moze dojst vyhybam. Ked neni prilezitost, nemozete podviest jednoducha logika.
Nehovorim ze alkohol to ospravedlni, ze jasne, bol opyti tak mohol. Ale s alkoholom je to o inom. Keby to spravil za triezva pokladal by som to ako vacsie hriech ako ked je opity. Len otazne je ci sa chodi opijat a naschval chodi bez sbvojej frajerky na disko. To uz je o inom
Kamilio mas este detskz respektive nevyzreli nazor, prial by som ty aby si niekedy neskor ked budes dospelejsi podviedol svoju zenu, ta by ta opustila a ostal by si sam ako prst. To by som ty prial . Inac peace :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Paradoxom je, že dnes ťa chalan môže podviesť aj bez požitia alkoholu.
Preto chalanom nikdy never. Ja som sa už mnohokrát popálil a dnes už babám neverím.
Ale otazne je, ako velmi sa musi chalan spit, aby nebol schopny ovladnut svoje pudy a uvedomovat si svoje konanie.
A dalsia otazka, ked sa uz spije, ze nevie, co robi, tak uz nie je ani schopny podviest dievca... Takze mi z toho vychadza, ze sa tomu da vzdy zabranit, zalezi na pevnosti jeho vole.
Ked niekto niekoho miluje, tak miluje aj pod jeho vplyvom. Alkohol je len to co vas dokaze uvolnit a prava osobnost vyplava na povrch...
5o
neboli bi sice vojni a menej nasilia ale mne bi ta kwapka asi chibala
Vobec nie je jedno ci s alkoholom alebo bez. Zeny vykrikuju najvecsie pravdy, lenze o tomto vy viete holu p... zase s prepacenim. Totizto chlap ma ine pudy ako zeny. Muzov laka sex viacej ako zeny. Takze neviete ake ma muz pudy.
To je to iste ako ked nefajciat vyprava dlhorocnemu fajciarovi ze prestan fajcit, sak to je uplne lahke a pritom o tom picu vie.
Tj asi tolko.
A dalsa maximalna picovina je to ze kto podvedie opyti urcite podvedie aj za triezva. ked chalan holku lubi, a maju pravidelny sex, to je ta vec. Proste muz si ju urcite po istom case okuka, uz mu je znama, nehovorim ze ho sex s nou nebavi,ale uz to ma okukane. Preto je prenho nejaka nova holka lakadlo. Lakadlo je pre kazdeho normalneho heterosexualneho muza. Ty co tu povedia ze nie su but klamary alebo este nemali cajku. Kazdy chlap sa raz za cas pozrie na nejaku peknu pipku a aspom v myslienkach s nou zaleti do postele. Je to hold tak.
Problem je v tom, ze alkohol odburava zabrany. Pokial za triezva si vies jasne urcit priority, ze laska s tvojou partnerkou je pre teba doleziatejsia a prilezitostny sex nestoji za to, s alkoolom je to troska ine. Vtedy uz nemas priority a riadis sa podla pudu. Nie podla rozumu. Takze asi tolko. Ako som pisal, je lepsie sa takym situaciam vyhybat. Aby vobec nenastala sanca, podviest svoju milovanu osobu. Lebo ak ta sanca pride, uz to nie su len reci na fore, vtedy uz treba konat. A vtedy to uz je tazsie ako len vypravat.
Fakt baby nechcem vas urazat alebo podcenovat, ale fakt nemate nase pudy, takze nemozete vediet ake to je. Tak prosim nehadzte svetoborne nazory. Ja som svoju frajerku za ten vyse rok nepodviedol vobec, ani som k tomu nemal namale, pretoze sa takymto situaciam kde k tomu moze dojst vyhybam. Ked neni prilezitost, nemozete podviest jednoducha logika.