Najradšej pijem čerešňu, alebo hrušku. Inak v podstate vypijem úplne všetko, ale raz som sa ožral z borovičky, nemohol som ju piť 3 dni, ale potom ma to prešlo.
@junkychess ja som si robila srandu, trúbka Prišlo mi to trošku vtipné, vysvetľovať, že finlandia je vodka, ja som totižto barmanka Ale OK, to si nemohla vedieť
skopírujem teda, čo som napísal do tej témy s jedlom:
v chľaste, ktorý beriem ako drogu, mi ti to jedno a vypijem kľudne aj bez brzdy všetko čo je nezávadné a nebodaj zadarmo a vychladené. akékoľvek víno, pivo, tvrdé tmavé aj bledé, domáce pálenky a pri najhoršom aj alpu. domáce magoráky som ešte neskúšal, objím sa, že by som sa z toho len dosral.
ak by som mal hovoriť o chľaste, ktorý si mám vychutnať, tak jasi edine pivo. krušovice, plzeň, staropramen.
Dominantne vládne vodka ,všetky všetky druhy,s čímkolvek ,zaleži to len od stavu konta,ale to neznamena ze si nevychutnam klasicku griotku,domace vsetkeho druhu,spiš,občas chladeny fernet s citronikom,absinta ked su prachy,tequilu, fakt som este v mojej nadhernej 20 te neprišiel na chut whiskey..odčiarkal som si uz každý druh a viackrat ale no ...midlova voda
Víno oradie Ružove,biele,červene....vino sa da najst aj fakt skvele za pomerne malu cenu.Posledne moje bolo...Frankovka modra rose
@puco90 to som sa ožral len náhodou, nebolo to úmyselné (istí ľudia ma provokovali ) no a o 3 dni som pil borovičku normálne bez problémov. U každého to je inak. Možno niekto by už ani neprivoňal k borovičke.
fleur1301 to som sa ožral len náhodou, nebolo to úmyselné (istí ľudia ma provokovali (smajlík) ) no a o 3 dni som pil borovičku normálne bez problémov. U každého to je inak. Možno niekto by už ani neprivoňal k borovičke.
najradšej víno... biele keď si ideme niekam sadnúť len tak počas dňa, červené v noci a ružové na dámskych jazdách (áno, mám to pekne podelené)
keď pijem tvrdé tak väčšinou v drinkoch... z toho najradšej gintonic, cuba libre alebo vodku s džúsom (najlepšie ríbezľovým, jahodovým alebo ananásovým) okrem toho mám ešte rada tatranský/goralský/zbojnícky čaj, ouzo a striebornú tequilu
v prvom rade Chalupárska slivka 40%, ale aj iné slivky keď sú 52%-ky..
tak isto aj borovička a rum, tuzemský.. to je taká čokoládka, škoda brzdiť
čo sa týka vinárčenia.. tak hlavne červené, ale aj biele môže byť, keď je kvalitnejšie..
vodky všetky.. nemusel som Jelzin vodku, ale naposledy som sa aj s ňou skamarátil
hrušky, čerešne, maliny.. nepijem často, ale keď sú tak nevylejem predsa.. a také 20%tné lepidla ako lemon, peach vodka a atď nemusím.. to sú lepidlá, nič viac.. jedine zlatý puskin môže byť
@igros počuj, my spolu pôjdeme piť! okrem toho bažanta....
@Bebekex ten "citrónový bažant" je Bažant radler - tzn. 10°pivo zmiešané s citrónovou limonádou, niečo ako sprite alebo 7up. Aj ja ho mám rada
Pivo tiež bežne nepijem, okrem hoegaardenu, ojedinele leffe bruin, ale ináč svetlé so spriteom (radler) alebo tmavé s kofolou (tmavý diesel sa tomu tuším hovorí...diesel je svetlé s kofolou)...
radler je užasny .. a s alkoholu tak s hrušky som už prepítá ...ale fernetík citrus,absint a ešte možno nikolasku lemon..ináč vodku,borovičku,víno blee nemusím.. a najradšej tie fajnotky zapíjam pivkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
nechutia mi sladke sprostosti cucave, rum a vino
@rabbitko9 och, ďakujem ti, nemohla by som ináč spať!
@ironic ovocné nič? Hruška, čerešňa, slivka, marhuľa, baracka, malina...nič?
@panpeterpan Peťkoooooo Borovička, to je snáď prvé, čo ma napadne, keď sa ma niekto spýta, čo nepijem
@frez vodovodka alias kohútikovica Aký kontrast, pivo a sex on the beach
@puco90 ejha, to ti dlho vydžalo Čerešňa, hruška, môže byť
ale nech je to cokolvwek nech je to ciste/v povodnom stave, jednoducho neriedene nezmiesane a ani nist podobne
Tvrdý alkohol mi nejak moc nechutí
zgrcať sa mi chce z fernetu, borovičky, horca, rumu, whiskey a podobných grcov, už ani ovocný sad nelúbim..takže len hentie dve pijem
v chľaste, ktorý beriem ako drogu, mi ti to jedno a vypijem kľudne aj bez brzdy všetko čo je nezávadné a nebodaj zadarmo a vychladené. akékoľvek víno, pivo, tvrdé tmavé aj bledé, domáce pálenky a pri najhoršom aj alpu. domáce magoráky som ešte neskúšal, objím sa, že by som sa z toho len dosral.
ak by som mal hovoriť o chľaste, ktorý si mám vychutnať, tak jasi edine pivo. krušovice, plzeň, staropramen.
Opekačkovský- Zubr,Staropramen
Fajnšmekrovský-hoegaarden,Heineken
Najčastejšie-Kozel,Pilsner
Tvrde:
Dominantne vládne vodka ,všetky všetky druhy,s čímkolvek ,zaleži to len od stavu konta,ale to neznamena ze si nevychutnam klasicku griotku,domace vsetkeho druhu,spiš,občas chladeny fernet s citronikom,absinta ked su prachy,tequilu, fakt som este v mojej nadhernej 20 te neprišiel na chut whiskey..odčiarkal som si uz každý druh a viackrat ale no ...midlova voda
Víno oradie Ružove,biele,červene....vino sa da najst aj fakt skvele za pomerne malu cenu.Posledne moje bolo...Frankovka modra rose
a nemusím tie bylinkové sračky ako becherovka alebo sladké veci
keď pijem tvrdé tak väčšinou v drinkoch... z toho najradšej gintonic, cuba libre alebo vodku s džúsom (najlepšie ríbezľovým, jahodovým alebo ananásovým) okrem toho mám ešte rada tatranský/goralský/zbojnícky čaj, ouzo a striebornú tequilu
nič iné neznesiem. ani víno, ani pivo, a už vôbec nie tie ovocné sračky....
A potom ešte aj Tequilu, striebornú.
Potom asi vodku, rôzne ovocia ako malinu, čerešňu..
Mám rád írsku Whisky, hlavne Jameson.
Vínko, ale len biele, suché.
Pivo, čapované, najlepšie Plzeň.
Vlastne vypijem hocičo
tak isto aj borovička a rum, tuzemský.. to je taká čokoládka, škoda brzdiť
čo sa týka vinárčenia.. tak hlavne červené, ale aj biele môže byť, keď je kvalitnejšie..
vodky všetky.. nemusel som Jelzin vodku, ale naposledy som sa aj s ňou skamarátil
hrušky, čerešne, maliny.. nepijem často, ale keď sú tak nevylejem predsa.. a také 20%tné lepidla ako lemon, peach vodka a atď nemusím.. to sú lepidlá, nič viac.. jedine zlatý puskin môže byť
pivko je samozrejmosť, to musí byť
A tvrde vodka, absinth ....
Neznasam ovocie (hruska,ceresna a pod.)
A uplne najviac neznasam BecherovkU!! ked to citim je mi zle!
ale vino mam rada
@Bebekex ten "citrónový bažant" je Bažant radler - tzn. 10°pivo zmiešané s citrónovou limonádou, niečo ako sprite alebo 7up. Aj ja ho mám rada
Pivo tiež bežne nepijem, okrem hoegaardenu, ojedinele leffe bruin, ale ináč svetlé so spriteom (radler) alebo tmavé s kofolou (tmavý diesel sa tomu tuším hovorí...diesel je svetlé s kofolou)...
a toho bažanta pijem len zo zvyku, vypijem aj niečo iné v prípade núdze