@lenkaska1 prepáč, ale čo si napísala je hlúposť. Človek neberie drogy pretože by mu nezáležalo na živote. Je veľa dôvodov prečo s tým začne úplne obyčajný a slušný človek, ktorý má rodinu napríklad. Droga, je často vykúpením z reality, ktorá človeku ubližuje. I keď je to hlúpy nápad, vziať to a brať.. je to proste tak.
tým, že bola slávna sa nijak neodlišovala od iných ľudí, ktorí sa predávkovali. Človek ako človek nie? a beztak, toľko koksu na 27 rokov, kto by čo čakal
@chidori áno ja viem že ona nezniesla ten rozchod len mna strasne irituju tie reči že "može si za to sama" to jak keby hovorili "nebo je modre" a niečo sa tým snažili povedať.. však to je úplna samozrejmosť že nikto ju nezabil, nenasli ziadne stopy po vlamani a je to nad slnko jasnejsie ze ju nikto nezabil ale niektori to podávajú ako keby isli spasit svet, a pritom je to tak samozrejma vec a nechapem co sa snazia tym povedat
Povedzme si pravdu, denne zomrie kopec ľudí na predávkovanie v jej veku alebo aj nižšom... denne zomrie kopec mladých ľudí pri nejakej nehode či chorobe... podľa mňa nemá zmysel sa nad tým pozastavovať, len sa "teším" ako každý bude teraz uploadovať jej videá a každý ju bude milovať, rovnako ako po smrti MJ....
Prečo by ma mala zaskočit nejaká smrť piče čo si zato može sama.. Za to že je slávna ideme teraz chodiť v černom ? denen zomrie vela ludí či teengerov alebo 27ročných ...
uz sa zistilo preco zomrela ??? ja som ju nemala az tak rada ale ked som sa dozvedela ze zomrelo nebolo mi to jedno .... bude mi chybat ... to ze bola na drogach si moze sama ale tak .... aj tak to bola osoba s talentom ... aspon ako takym ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nevidím dôvod, prečo by som sa mal rozhorčovať nad jej smrťou, len preto, že bola slávna.
@8 podľa mňa ju netreba ľutovať, veď asi to tak chcela
Radšej tam nech ta zaskakuje nórsko...