Cafko! Mal by som na vas otazocku Pls djate neake rady ako robit sprawne anlny sex! a boli to? Aky pocit tu je mat v ustach penis? Aku chut ma spermia? dik za odpoved.
analny sex neboli, ked sa robi spravne...teda treba hlavne vela vlhcit a neponahlat sa...najlepsie najskor do zadku vopchat jeden prst a chvilu ho tam nechat, potom 2 prsty, a tak...nech sa trocha roztiahne a pripravi na penis...vsak vygoogli si to, na nete je o tom isto vela pisane...
penis som v ustach nemal, tak neviem aky je to pocit, to musis vyskusat sam
a chut spermie je velmi ovplyvnitelna tym, co clovek skonzumuje, takze tazko povedat...
len pre zaujímavosť, to sa akože pýta heterácký chalan ktorého zaujíma gay sex alebo čo? a ten prvý to opísal perfektne!!! pri anale je jedno akeho ma chalan vtaka po prve treba byť fakt opatrný a neunáhliť sa a nemusí to vyjsť hneď na prvý krát
nastriekaj si do huby a ochutnaj...analny sex?...vyskusaj si vopchat vsetkych 5 prstov do analu a mozno na to prides....a do ust si mozes strcit aj vlastny penis..nikto ti nebude strkat penis do tvojich detskych nevypranych prasacich ust
OMG deti , prva odpovedz spravna a vystizna, aj ked podla zaveru ako citam neskusena . Prakticky vsetko co si chcel mam viac ci menej uspesne za sebou skorej konstatovanie ako chvalenie . Takze analny sex, veeela gelu a veeela casu, na nete najdes odporucania o vyplachu co je dost fajn a pomoze to aj uvolneniu ale neni nutne. Boliet to neboli ak to robis spravne mozno akurat tak zo zaciatku vacsi alebo mensie tlak. Aky je pocit mat v ustach penis, kup si lizatko, nanuk alebo nieco podobne a uvidis, proste ani uf ani ble, a chut od cloveka k cloveku ina a zavisi od jedla, ci fajci , pije atd. od horkej, cez slanu az po sladku tak drzim palce pri spravnom vybere ADIOS
- no to šme še ale pobavili na tých niektorých výrokoch- no neviem- ja nepotrebujem žiadne rozťahovanie prstom ani ničím- stačí, ak ma partner dostatočne vzruší a už to ide samo- ale je pravda, že netreba zabúdať na predohry a po prvý krát to ale riadne bolí.
a nechajte ho- chalan chce vyskúšať možno sex x mužom, koľko heterákov to robí a pravidelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
penis som v ustach nemal, tak neviem aky je to pocit, to musis vyskusat sam
a chut spermie je velmi ovplyvnitelna tym, co clovek skonzumuje, takze tazko povedat...
inak mna anal bolel..ale asi nebol spravne..no ale uz ani nebude...radsej
chlapik kupi prichutove kondomy pride domov a vravi zene
-vymyslel som novu hru ja si ich budem nasadzovat a ty budes hadat co to je
este len zhasnu svetlo krici zena
-niva ! niva !
-pockaj ty krava este som nic nenasadil !
a nechajte ho- chalan chce vyskúšať možno sex x mužom, koľko heterákov to robí a pravidelne