tak jej ho tam strč.. tebe sa nic nestane.. a ona ked chce mat roztrtk.... analny otvor, tak nech ho ma ale ved pre chlapov to neni nahodou tak trochu vzruuso to pchat tam, kde sa to nema pchat?
No ja neviem, či chcem. Máte s tým niekto skúsenosť? Ona hovorí, že je to vraj príjemné aj pre chalana, no ja neviem. Som z toho zmätený, ale nechcem ju sklamať.
@2 Tak to rozhodnie nie! Fúúúj do zadku strkať vtáka.
A k téme: Ak sa ti to hnusí tak to jednoducho nerob. Ak to nepochopí, má smolu. žiadne dievča predsa nemôže nútiť dospelého chlapa do niečoho čo nechce.
@sentinel999 tak ja by som skorej čakala, že takéto fórum vytvorí baba, ktorú na to prehovára frajer...ale že čajka prehovára chaloša, o tom som ešte nepočula...ona s tým už má nejaké skúsenosti? lebo ak nie,tak jej nadšenie úprimne obdivujem, prvýkrát to totižto nenormálne bolí...ale ty sa nemáš čoho báť, podľa mne je to chlapom naozaj veľmi príjemné, za skúšku nič nedáš
daj si kondóm, aby si si nezašpinil vtáčika a nedostal infekciu a ideš na to. Príjemné to možno aj je, keďže análny otvor je asi menší ako ten druhý otvor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A k téme: Ak sa ti to hnusí tak to jednoducho nerob. Ak to nepochopí, má smolu. žiadne dievča predsa nemôže nútiť dospelého chlapa do niečoho čo nechce.
Ak sa ti to nehnusí - niet problému, šup ho tam!
A keď po šmakovaní zistíš že sa ti to nepáči povedz jej narovinu že to bolo prvý a posledný krát, že nič nepríjemnejšie si ešte nezažil... :p
Sorry, ale musela som