daaa sa niekde kupit pristroj na anesteziu alebo konretne anestezia ?? neviem ako sa to vola .. no proste ze si to dam ucinkovat do tela a uspi ma to?? cital som rozne pribehy clovekov ktori rozpravali svoje pribehy a ked je clovek v anestezii tak je to k
@0 Ty si uz fakt drbnuty LoL ten pristroj sa pouziva v nemocniciach, sprav si nieco aby si musel ist na zakrok a mas to preplatene poistovnou OMG daj si radsej meskalin, to budes mat lepsie
No na 100% to mimo lekarskych miestnosti zohnat nemozes. Uz len z toho dovodu ze predavkovanie sposobuje smrt.
A ak odhliadneme od toho aj ked sa podrobis anestezie a si jeden z tych nestastnych 0.01 ci kolko %, tak ta to na mieste zabije a nepomoze ti ani zmutovana srnka (inymi slovami, mas smolu a neda sa ti pomoct a si mrtvy)
ty si debil? to nemôžeš len tak kúpiť a okrem toho, anestézia nie je krásna, nič si z nej nepamätáš a keď sa preberáš tak sa ti nenormálne krúti hlava a môžeš z nej vracať...takže z tvojej diskusie usudzujem, že si uplne na hlavu...
vieš koľko roboty sa skrýva za tým, že cez operáciu pokojne spíš? mysliš že je to len tak zapnúť nejaký prístroj a už som hneď v anestéze?? mali by ti spraviť exkurziu do nemocnice a ukázať realitu.. ale kľudne polej handru toluénom a daj si k nosu..
tie "príbehy človekov" čo si čítal.. tak tie sú asi od ľudí ktorí boli v anestéze kvôli tomu že to potrebovali, kvôli operáciám.. a je predtým strašne veľa vyšetrení.. nemôžeš sa uspať ty sám na noc..
ja som bola v anestézii prednedávnom a teda nepamätám si nič len to že som potom z toho vracala a bola pol dňa úplne mimo žiadny krásny pocit..
Ty jebe anestéziu kúpiť?? Šak to aj v nemocnici si dávaju bacha koľko ti toho môžu dať a koľko nie by si si strekol ktovie koľko a si na míste mrtví...krásny pocit pri anestézii?? Ako šak len spíš a nič sa ti nesníva ani nič, teda aspoň mne né ALe ten pocit potom je dobre napiču
kedze lekari anesteziologovia na to studuju len nejakych zanedbatelnych 6 rokov tak odpoved je nie, anestezia sa kupit neda ,daju sa kupit len anestetika a lieky na spanie ..ktore su vsak ne predpis npr nespavost, chronicka bolest a tak... takze pokial uz moc chces jeden z najlepsich je stilnox.. ale good luck pri zhanani lekara, co ti ho len tak predpise...
niekto sa hraje, sa ďalej hraj, raz sa dohráš, všetko sa vracia (to som nepovedala ja)
v anestezke človek neprežíva krásny pocit, je to bezsenný vynútený spánok, určité partie mozgu sa "znecitlivejú", aby nezacítil bolesť náhodou (glg), takže ani klasický spánok to nie je, takže si musíš založiť iné detinské fórum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ak odhliadneme od toho aj ked sa podrobis anestezie a si jeden z tych nestastnych 0.01 ci kolko %, tak ta to na mieste zabije a nepomoze ti ani zmutovana srnka (inymi slovami, mas smolu a neda sa ti pomoct a si mrtvy)
ja som bola v anestézii prednedávnom a teda nepamätám si nič len to že som potom z toho vracala a bola pol dňa úplne mimo žiadny krásny pocit..
chceš mať haluze? opáč trávu, lsd, hríby... iné ti neporadím
inak, čo vlastne obsahuje anestézia? jaké látky? a jak uberajú zo života? a čo to vlastne robí z človekom?
v anestezke človek neprežíva krásny pocit, je to bezsenný vynútený spánok, určité partie mozgu sa "znecitlivejú", aby nezacítil bolesť náhodou (glg), takže ani klasický spánok to nie je, takže si musíš založiť iné detinské fórum