Nepoznáte nejakú dobrú stránku, kde si môžem bezplatne stiahnuť mp3 podcasty na rôzne témy, alebo len slovíčka či vety pre pokročilých? Chcem, aby to bolo preložené aj do slovenčiny alebo češtiny. Príde mi to ako dobrá forma výučby angličtiny, pretože hod
@catherine212 aj to robím, ale vieš, niektorým slovám nerozumiem a zdržuje ma to, stále si to musím prekladať a ide to pomaly... najlepšie sa to naučím, keď mi to niekto opakuje.
@dandybrendy tak vieš, preto je to proces učenia, pretože to ide pomaly.. aj ty keď si to budeš stále opakovať, tak sa to naučíš.. a možno by si si nemusela prekladať každé slovo, iba ak by ti veta nedávala celkovo zmysel. no veď skúšaj, uvidíš čo ti sadne najlepšie
Sú nejaké testy, na ktoré sa máš pripravovať práve cez tieto podcasty.. Ale nespomeniem si ako sa tie testy volajú, stránku som videla raz. Ak by ma osvietilo, tak ti napíšem. Ale sú to nejaké testy (nie oxforďácke) , ktoré sú tak celosvetovo brané ako nejaká úroveň (ale sú dosť primitívne, nahrávky až tak zlé neboli)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov