ja na tom nevidím nič zlé, odsudzuje niekto niekoho aj za to že nebodaj pozerá simpsonovcov alebo futuramu (south park, family guy a čo ja viem čo ešte) len preto že je to kreslené?
blba otazka, je to ako pytat sa preco ludia pozeraju serialy... na Slovensku, to neni velmi popularne, ale na to by som nepozeral, vsade vo vyspelom svete je to velmi popularne, to len Slovensko je pozadu o 20 rokov nie len vo vyvoji, ale aj v mysleni ludi. Ja sam to moc nepozeram, ale co som videl, tak napr. taky Attack on Titan je kvalitou na tom porovnatelne ako Breaking Bad, okrem toho pracuju na filmovom spracovani... Takze anime vobec od serialov/filmov nemaju vobec daleko ako kvalitou tak napadom.
a ty si pozerala už niekedy anime ? podla mňa k tomu ľudia tu majú dosť predsudky... aj ja som mal, kým som si nejaké nepozrel a odvtedy to vidím úplne inak... ako tu dakto písal, anime sa v podstate vyrovná seriálom ktoré sú hrané... Lebo v podstate sú to klasické seriály akurát bez živých hercov
hej, len mi to absolútne nedáva žiadne feelings ako napr. normálny seriál film...nedokážem si k tomu vytvoriť žiadny vzťah, myslím, že kreslených príbehov som videla za svoje detstvo dosť..
Veď to je tá najväčšia somarina. Prečo tovpozeraju neviem. A vážne sa brať nedajú lebo im s tých seriálov šibe ale ty čo to pozerajú sem tam sa ak to absolútne nevadí čo sa mňa týka som videl možno 2-3 časti A to lenna preto že som bol malý A bolo to kreslené ale aj tak to ničí rodinu ie to zlé.
@alaska ja som rozprával O simsonovcoch. Ja sa K tomu vyjadrujem takto je to môj názor. Je tam jasná otázka ja som dal jasnú odpoveď. A smiešne to ani veľmi nie je.
V pohode ale keď vidím 30 ročnú babu s kočíkom čo má na hlave vašľu veľkú ako boeing 747 natupírované dúhové vlasi a oblečená je ako narodeninový klaun už by sa dalo povedať že to Anime jej uškodilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov