Vsetko uuuplne vsetko Zalezi mi na tom ako chalan vyzera, ale to je na poslednom mieste.Dolezite je to ake ma srdce a ako sa sprava.Kazdy chalan je iny a niecim vynimocny moj nazor
mimqa14 je sice pravda ze to aky je je dolezite...ale priznaj si ze prv musi dobre vyzerat aby ta vobec zaujal a zacala sa s nim bavit....a az potom prichadzas na to ze aky v skutocnosti je......
dokazat to nemozem.Ani ja nie som zdaleka dokonala tak preco posudzovat podla vyzoru ? a ak sa so mnou nejaky chalan da do reci a neni mi moc sympos tak s nim pokecam ne ? a mam o kamosa viac... ale neodbijem ho pre to ako vyzera ... zas nebudem sa vesat na kazdeho feshaka mne to nechyba
zboznujem ich krasny usmev a oci,nieje nic krajsie ako usmiaty chalan stojaci oproti mne!no a ostatne co si my baby vsimame si myslim ze by malo aj nadalej ostat LEN medzi nami dievcatami!
V prvom rade ma musi ten chalan zaujat vyzorom (teda ked by som s nim nieco viacej chcela mat) a dolezita je aj povaha, musi byt s nim sranda, uprimny, vediet si priznat chybu, proste mat nieco do seba.
ano ano jasne vizor je na spolednom mieste sak coby nieeeee ale ja som sa stretol zatial len s dvoma typmi pohladov a to je a) som dracica pod dobit moju branu chrabry rytier a za b) akoze chalan ty sa ani nesnaz....
Typek kliidek.... Ved vyzor nie je najdolezitejsi, ale tak, ak s niekym chces viac ako kamaratstvo, tak sa ti musi pacit vyzorovo inak to nema zmysel az potom zistujes charakter. Ak zistis, ze charakter nic moc, tak papa a ked ti sadne tak pohode.
PS: ten vyzor zas ne ze suepr modelka ala slinta cele mesto, ale tak nejaku tu charizmu mat musi
kkt???v mojom pripade to neni take dolezite aspon nie na zaciatku..kym cez nohavice nevidno ze je kockateho tvaru alebo podobne hendikepovany asi je to spoko..na zaciatok..ci nie ?
Ak to chcete vediet, podla mna nie je pravda, ze najprv musi byt chalan krasny aby sme s a s nim zacali bavit, ja napr., nikdy neoslovim chalan, ktoreho som stertla na ulici, pretoze neviem aky je a preto nechcem riskovat, ze natrafim na nejakeho mamlasa, ja radsej spoznavam chalanov vo svojom okruhu a bavim s a s nimi, ci su uz pekny alebo nie, hlavne aby boli fajn a bohuzial aj to, ze su fajn niekedy neznamena, ze sa do nich zalubime, laska je uz raz taka, co sa da robit...
omg. holky na čo sa hrate? jasne ze je najdôlezitejsi vyzor, keby za vami pride neaky s daunomou chorobou, vies co myslim ze su vsetci rovnaky tak pochybujem ze sa snim date veselo do reči. aby mali ludia o seba záujem najprv sa musia trosqa fyzicky pritahovat nie? tak netrepte ze vam to je jedno, pochybujem ze by sa väčšina z vas dala dokpy z jednonohym chalanom alebo s chalanom na voziku..
na chalanoch je najkrajsie:mne sa pacia tmavé hnedeoci,ked sa rad smeje,stara sa o seba-samozrejme ze ne zas ako paviel rochniek ale aby nevypadal jak nake zhnile ovocie,ked si veri-vie co chce,ked ma dokaze rozveselit,ma charakter,nepretvaruje sa,ked je uprimny,nieje s nim nuda.dôveruje sam sebe-verí v seba.
charizmaaa... vyzarovanie.. vystupovanie,... pohlad... aaa uuuusmev noo a pak musii byt inteligetny... vtipny.. nije trapny!!! aa do kadzeeho pocasia.. aa trosken zahadny.. noo a k tym dalsiim spomiinanym veciam sa clovek dopracuje neskor.. ale tak vsetko musiii harmonizovat..
Aj ja obdivujem takych ludi, co dokazu byt s postihnutym clovekom, ja by som to nedokazala.
Aj keby toho cloveka lubim (teda ze by sa mu to stalo uz vtedy, ked sme spolu), asi by som sa s nim rozisla, aj ked by to bolo odomna krute. Ale nedokazala by som byt stale s nim.
A keby sa to stane mne, teda napr. ze by som uz nemohla nikdy chodit, nikdy vstat, radsej by som chcela umriet. Aj ked v beznom zivote ma rozhodi maloco s tymto by som sa nezmierila.
dobra postava...zaklad su podla mna zdrave rovne zuby a to ze mu nesmrdi z ust lebo s takym chlapcom by sa maloktora baba rada bozkavala...takych chlapcov je malo....no samozrejme povaha je na prvom mieste...keby bol egoistycky debil tak mam radsej chalana s krivimi zubami....
tmavohnedé čokoládové oči, tmavá strapatá hlava vtedy som úúplne mimo..no a jasne postava, celkový vzhľad..na chlapoch sa mi páčia košele nemožem si pomôcť
ja som niekde citala,ze take pary,co si rozumeju,tak sa aj na seba podobaju...maju podobne crty tvare/jasne ze su aj vynimky/...ale je to zaujimave...skuste si niekedy vsimat pary iduce okolo vas...ja som si to uz viac kret vsimla...
no a z toho vypliva,ze muz by mal byt podobny mne v urcitych castiach
Cocca-colla ze zadok (starsi ako 16 rokov)ˇ Pozname take slova nech ma viac ako 23 rokov a poriadne auticko! Ale su aj take baby na nestastie ktorim oto nejde!
Mno mne sa najviac pacia ocka a vlasy Ale tiez si vsimam vysku aj ked o to az tak nejde ide o povahu takze ak je nejaky trapny frajer tak ee...radsej nieco zlate, zabavne...a hlavne nech neklame...radsej pravdu do oci ako pretvarka
Na chalanoch je uplne genialne,ked chalanmi vobec su. Lebo v poslednom case velmi nie su. Tym mam na mysli,ze su skor zvieratka. A nie zrovna take,ktore mate chut nakrmit a nechat si doma-hoci len na rohozke
Milujem takych cokoladovych chlapcov skor tmavy ako nejaki "blondaaci" urcite mily usmev od ucha k uchu aa aby bol sympaticny a mal by u mna take malee bezvyznamne plus ak by mal nahodou fajne hezkee hnede vlasy
v prvom rade ma musi chalan zaujat a samozrejme aj fyzicky pritahovat musim sa s nim citit v bezpeci najprv si vsimnem tie krasne oci potom vlasy a zadok a najviac si na nom cenim uprimnost a schopnost dodrzat svoj slub!!!
mne osobne sa na chalanovi páčia oči a úsmev tak akože mal by byť aj kúštik pekný a mať vypracované telo ale najviac mi aj tak záleží na tom aký je a až na poslednom mieste je výzor
ja najviac zboznujem zmysel pre humor, ked ma dokaze rozosmiat, ma s polovice vyhrane....mal by byt aspon scasti inteligentny, nehovorim ze genius, ale aby mi od neho nechodili sms-ky typu lubim ta s ypsilonom a mal by sam vediet co chce, byt sam sebou a to iste ocakavat aj odo mna...aby sa nestalo ze by sa ma snazil pretvarat....a mal by sa MI pacit, nemusi byt model, ale mna musi pritahovat....takze tak amen
ja si všímam ako prve celý look chalana... ak sa o seba stara tak je vsetko ok... potom si kuknem nechtiky, prtiky, obocie a oci...Také reci, ze výzor je na poslednom mieste, to je hlupost... ved ked je baba tucna a škareda ktorý chalan sa jej prihovori??!!!
Aj vyzor hra urcitu rolu..uplne ma vedia dostat chalani s rysavymi dlhsimi vlasmi...ale musi byt vtipny a hlavne musi mat ROZUM..ale zase ked to bude idiot, tak moze vyzerat ako princ Bajaja ale nema sancu...
pekna postava a vsetko co k tomu patri....no mne moc nezalezi na vyzore,ale ked uz...a este aby posobil milo,veselo,plny radosti a lasky,nie nejaky namysleny
moj typ je: tmave oci - hlboke, farby kakaa, tmava plet, tmave vlasy a dalsie podmienky: vacsinou sa mi pacia hispanci alebo takyto zahranicni, privadza ma do varu ked na mna chalan hovori inym jazykom, nez akym je moja 'rodna' rec, neviem preco ale robi ho to takym tajomnym, pritazlivym - podla mna je to urcity druh fetisu a dolezite je pre mna tiez aby miloval tu istu hudbu ako ja a bol tiez nou posadnuty - tak ako ja, TECHNO 4 EVER!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
PS: ten vyzor zas ne ze suepr modelka ala slinta cele mesto, ale tak nejaku tu charizmu mat musi
musi to byt riadny medved.......haha velky a chlpaty
Ale ja osobne by som do toho nesla.
Mám bratranca ktory ma taku babu, ze proste nic sama nedokaze urobit ani sa zodvihnut ani proste nic.(obaja havarovali na motorke)
A inak, suhlasim s Pedrom, pretvarka nepomoze ze charakter
Aj keby toho cloveka lubim (teda ze by sa mu to stalo uz vtedy, ked sme spolu), asi by som sa s nim rozisla, aj ked by to bolo odomna krute. Ale nedokazala by som byt stale s nim.
A keby sa to stane mne, teda napr. ze by som uz nemohla nikdy chodit, nikdy vstat, radsej by som chcela umriet. Aj ked v beznom zivote ma rozhodi maloco s tymto by som sa nezmierila.
A aj Bosorka ma prave opisala
no a z toho vypliva,ze muz by mal byt podobny mne v urcitych castiach
Milujem takych cokoladovych chlapcov skor tmavy ako nejaki "blondaaci" urcite mily usmev od ucha k uchu aa aby bol sympaticny a mal by u mna take malee bezvyznamne plus ak by mal nahodou fajne hezkee hnede vlasy