Podľa mňa je tlačítko "viac takýchto" fajn, pretože ukazuje, koľkým ľuďom sa tvorba páči a kam by sa mala uberať, skôr by ste mohli nahradiť tlačítko "smutné". Myslím, že to nemá význam a akurát funguje len pre trollov, ktorý chcú nasrať ľudí, ktorých nemajú radi. Takže namiesto smutného by mohlo byť niečo iné.
na birdz chodia ludia vacsinou len sirit negativitu a negativne tlacitka ich v tom akurat tak podporuju
redakcia, chces tu birdzakov, ktori scrolluju a vsade spamuju tlacitko "smutne"/"nepaci sa mi to"/"menej takychto"? alebo chces birdz spravit miestom kde sa bude sirit aj nieco pozitivne?
inak mne tlačitko ,,nepači sa mi to,, nepride ako zly napad, človek ma proste možnosť sa vyjadriť ... napadlo mi ešte ,,nesúhlasím,, ale to je lepšie skor asi to nepači sa mi to ... je to aj lepšie ako smutné
tlačitko viac takýchto by som nechal, človek podporí konkretny obsah aj žaner obsahu..
nechcete radšej na komenty pridať k možnosti ohviezdičkovať aj možnosť ako ,,nesúhlasím,, ?
Tiez "nepáči sa mi to".. Ale ja by som to skôr vymenila so "smutné" a "viac takýchto" nechala, lebo fakt smutné je tu len občas niečo, ale zlé alebo nevhodné sa tu vyskytuje viackrát.. A je to vhodnejšie a častejšie vyjadrenie názoru ako smutné
@redakcia namiesto toho tlačítka viac takýchto by som dal niečo na vyjadrenie súcitu alebo podpory (pozri si môj status) a okrem toho navrhujem odstrániť tlačítko "pobavilo" to je podľa mňa tiež dobrá zbytočnosť - stačí tlačítko dobrý status/téma, tým sa vyjadrí aj to "pobavenie" a namiesto toho tlačítka tam vtesnať to nepáči sa mi to/nesúhlasím a spokojné budú všetky strany a ktým trollom - keby bolo tlačítko nepáči sa mi to tak by sa radovali ale no čo už, tých sa nezbavíme, sú ako rakovina, nie je na nich ešte liek, nikdy ich to neprestane baviť, blbcov...
Nové tlačítko je fakt presne to, čo tu chýba! Skôr by som riešil veci ohľadom funkčnosti (opraviť bugy) a pridal nejaké nové funkcie. Na Birdzi sa cítim sterilne ako ráno v čakárni v nemocnici. Ešte to chce dať inzerát PEREXOM na profesia.sk a neverbovať aspoň jedného šikovného junior programátora a junior grafika dať im po 1300€ v hrubom a nech sa snažia... Nabudúce chcem anketu o formáte výrezu profilovej fotky (okrúhly výrez- terajší, štvorčekový výrez, trojuholníkový výrez). Nič v zlom, ale inak to tu mám celkom rád.
Vzhľadom k tomu, že na stránke sa tu vyskytuje viacero logických nezmyslov by bolo fajn opraviť tie, namiesto takých banalít ako prepisovanie grafiky buttonov ^^
ale asi to tu má na starosti nejaký svieži vietor, tak sa ho snažíte zaúčiť chudáka
1. Dal by som tlačítko páči/nepáči ku každému komentáru.
2. napriek tomu že som zástancom tzv. Pozitívnej psychológie, som za tlačítko "nepáčilo" alebo "nesúhlasím". Pozitivita by sa mala prejaviť v komentároch a nie v nekritickom pozitívnom hodnotení za každú cenu, príp. za cenu prekročenia hraníc napr. etiky.
podľa mňa by sa mali všetky tie tlačítka zrušiť!
birdz bol oveľa originálnejší kedysi...jednoducho, keď sa chcel človek nejako vyjadriť, musel napísať komentár a tak to tu viac žilo.. teraz len každý klikne na tlačítko a nič..nuda... nechcem aby birdz takto zbytočne umieral
Je potrebné vedieť prejaviť aj negatívny názor, rovnako ako je potrebné sa naučiť s ním vysporiadať. Inak nám tu potom vyrastá generácia rozmaznančekov, čo sa pri opustení online bubliny do drsného sveta psychicky rúca z každého náznaku kritiky.
Ja som za:
zomri
menej takýchto
trapne
nespamuj
odid
fail
Ale ak chcete niečo pozitívne, navrhujem: dobra blbost
nepači sa mi to
nevhodne
prečo by satu ľudia nemohli vyjadriť aj negatívne a dať najavo svoj názor a trošku zobudiť uživateľa nech nepridáva daný obsah? Nie je to o trollovaní a ponižovani či čohoto ako si nemenovaná pohroma myslí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
na birdz chodia ludia vacsinou len sirit negativitu a negativne tlacitka ich v tom akurat tak podporuju
redakcia, chces tu birdzakov, ktori scrolluju a vsade spamuju tlacitko "smutne"/"nepaci sa mi to"/"menej takychto"? alebo chces birdz spravit miestom kde sa bude sirit aj nieco pozitivne?
tlačitko viac takýchto by som nechal, človek podporí konkretny obsah aj žaner obsahu..
nechcete radšej na komenty pridať k možnosti ohviezdičkovať aj možnosť ako ,,nesúhlasím,, ?
"Ľúbim ♥"
PEKNE,
C) HNEVAM SA,
D) WAU,
E) ♥ (srdce nejake - ako love, heart..)
1 Páči sa
2 Smutné presmutné
3 Viac takýchto
4 Menej takýchto
Ale inak mi tiez napadlo lubim a uz to tu aj bolo..
@ps102 moze byt? :S
ale asi to tu má na starosti nejaký svieži vietor, tak sa ho snažíte zaúčiť chudáka
2. napriek tomu že som zástancom tzv. Pozitívnej psychológie, som za tlačítko "nepáčilo" alebo "nesúhlasím". Pozitivita by sa mala prejaviť v komentároch a nie v nekritickom pozitívnom hodnotení za každú cenu, príp. za cenu prekročenia hraníc napr. etiky.
2.) smutné tu MUSÍ zostať!
3.) Tu sú moje návrhy:
birdz bol oveľa originálnejší kedysi...jednoducho, keď sa chcel človek nejako vyjadriť, musel napísať komentár a tak to tu viac žilo.. teraz len každý klikne na tlačítko a nič..nuda... nechcem aby birdz takto zbytočne umieral
Asi si uvedomujú, že najviac odjebávačných tlačitiek by dostali práve ony.
Ja som za:
zomri
menej takýchto
trapne
nespamuj
odid
fail
Ale ak chcete niečo pozitívne, navrhujem: dobra blbost
nevhodne
prečo by satu ľudia nemohli vyjadriť aj negatívne a dať najavo svoj názor a trošku zobudiť uživateľa nech nepridáva daný obsah? Nie je to o trollovaní a ponižovani či čohoto ako si nemenovaná pohroma myslí..