Jasné že normálne to je.Ale nechcela by som.Nie len že by som sa s ním videla každý den niekoľko hodín vonku ale je to také.Napr. bude ta učitelka skušať nebudeš to vedeť a pod. a strápniš sa.Hrozná predstava!
@10@11 nejde ani o to strápňovanie, no skôr si myslím, že by si počase dosť liezli na nervy...celé dni byť spolu v škole, po škole...a spolužiaci majú byť dobrá partia a nie frajeri môj osobný názor...
@annia no nám to funguje uz rok a sme spolu stále proste je to úžasný pocit ak si s osobou ktorú miluješ a ktorá miluje teba ... a nezáleží na tom ako často sme spolu ale asi to záleží od osoby
@klaudiqaaa a čo ak by v posteli nebol jeden z vás spokojný? nenarušilo by to váš spolutriedny vzťah?
tiež sa trošku čudujem tomu, čo hovorila @scandalous ... ja teda nechodím so spolužiakom, ale predsalen - za 16 mesiacov môjho vzťahu som sa už strápnila viac než dosť a toto pre mňa určite nie je dôvod na rozchod
akože, dokonca je to občas lepšie, lebo priateľ vidí, že mi to je nepríjemné a snaží sa na to potom nenarážať a nerobiť si srandu, alebo niečo v tom zmysle..
hmm ja by som do toho nešla, vidím to na dvoch spolužiakoch..akože sú spolu stále ešte aj sedia spolu, sú v rovnakej skupine na delenie.. a v poslednej dobe majú dáku "krízu"..a to len vrčia po sebe a neviem čo....a keby sa teraz rozídu tak kto tam má byť potom ešte 2 roky s nimi v jednej triede?..
Ale aj hej. Ale napr. u nas sme boli 100% chalanska trieda. A za spoluziakov som mal 95% kretenov. No a chvilu to trvalo nez sa to tam vyfiltrovalo aspon z casti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a on predým chodil so svojou spolužiačkou zo strednej :/
@klaudiqaaa a čo ak by v posteli nebol jeden z vás spokojný? nenarušilo by to váš spolutriedny vzťah?
akože, dokonca je to občas lepšie, lebo priateľ vidí, že mi to je nepríjemné a snaží sa na to potom nenarážať a nerobiť si srandu, alebo niečo v tom zmysle..
ale inak si myslím, že je to v pohode....