Ahojte kamoška nemá birdz a súrne potrebuje poradiť ohladom tejto témy..dnes v štvrtok o 22:00 dobrala antibiotika Penicilin a zajtra približne o 24hod ideme na oslavu a pripiť by sa patrilo,strašne sa bojí mohli by ste poradiť
Diky
Je tam viacero faktorov, ale celkovo, keď človek doberie antibiotiká, tak môže piť alkohol, ale najlepšie vôbec. Nevieme, ako je stavaná, či u nej všetko u nej funguje správne, či nie je chudokrvná atď., ale na jej mieste by som počkal radšej pár dní. Poznám prípady, keď niekto dobral antibiotiká a deň na to šiel piť a dopadlo to zle.
vcera to tu bolo ci kedy a sak co ja viem to ti asi nikto nepovie ci moze alebo nie no nemala by proste ale tak kto robi len to co ma ? mozno jej to trochu dojebe pecen ale tak taky je zivot
tak ako píše @domssy zníži to len účinok antibiotík
nakoľko ich už dobrala tak je to jedno, antibiotiká sa aj tak berú každých 8 hodín, takže dnes večer ich v krvnom obehu ešte bude mať, ale v tráviacom systéme ako takom už nie, takže smelo
a z alkoholu jej bude zle tak či onak ak to preženie
Ja som pil už na všeljaké lieky teda vážne všeljaké, ale nikdy mi nič nebolo možno trochu triaška alebo fakt rýchle mi srdce bilo, ale inak pohoda jahoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ze jej zlyhá pečeň? Pripiť si môže, no všetkého treba s mierou a najme ak nedavno dobrala antibioika kedze tie pecen zatazuju dost
nakoľko ich už dobrala tak je to jedno, antibiotiká sa aj tak berú každých 8 hodín, takže dnes večer ich v krvnom obehu ešte bude mať, ale v tráviacom systéme ako takom už nie, takže smelo
a z alkoholu jej bude zle tak či onak ak to preženie