ditiaden a diazepan...neviem ci obidva su na predpis a mam pocit, ze to ani nie su antidepresiva ale paradne utlmuju...mne zabrali...zaspala som ako keby ma ovalili
antidepresiva su pokial viem len na predpis,tento typ liekov si nemoze clovek naordinovat sam ako panadol,pokial mas depky ktore trvaju dlhsiu dobu tak by si mal zajst normalne ku psychologovi,neni to hanba tam ist,moze sa to stat kazdemu
@fxx Ak je to uz velmi silne chod k lekarovi . Kamarat mal istym casom velmi zle nalady, stalo sa aj , ze mal na stole polozenu pistol... Nastastie musel kvoli praci ist k lekarovi a na psychologicke vysetrenie. Zistili mu, ze ma "uzkost" - chorobu co ma asi kazdy 3. clovek. Dali mu nejake tabletky a otvtedy ako ih bral, je zas v pohode (aj ked zo zaciatku z nich bol ako prihuleny . Takzeak je to zle, jednoznacne odborna pomoc.
depky nemam lebo nemam z coho mat pri mojej povahe...ale obcas moje nervy maju na male tak si ulejem origan to su take kvapky a je klud...je to prirodne lebo je to extrakt z bylin ale je to super...a potom este persen...a xanax len v najnutnejsom pripade...ale to uz radsej nie to je uz moc...
tak, ak je to len zla nalada , tak si niecoho uhni , ak deprese, tak chod k doktorovi..predpise ti fajne tabletocky..uvidis jak ti bude dobre..este budes rad, ze si tam siel..
depky nemam lebo nemam z coho mat pri mojej povahe...ale obcas moje nervy maju na male tak si ulejem origan to su take kvapky a je klud. najlepsie je na to » www.antidepressantscomparison.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Také antidepresíva čo naozaj sú účinné sú len na lekársky predpis....
vulkán, poprípade iné lepidlo...záčok z jednoty a môžeš ísť lepiť defekty na duši
dal by som si.
štyri
pohodka jahodka......