Escitil. Neskôr v kombinácií s Trittico. Escitil má prakticky len placebo efekt. Prestal som to žrať, nech ma aj porazí. No ukludňujúce mám všeličo, Lexaurin, Hypnogen na spanie (neodporúčam pojesť celú krabičku naraz), mal som Oxazepam, a kedysik ešte keď sa vyrábal tak Rohypnol. Ale Lexaurinu mám dosť na dve samovraždy, tak keď mi raz prepne tak hotovo...
Sú to sračky plné nežiadúcich efektov... ja berem Alventu 150+75mg a Wellbutrin sr.. ale najlepšie na depresiu je podla mňa lubovník bodkovaný, aj keď tie mikrodávky v Deprime môžu len ťažko pomôcť.. Najlepšie je variť si z neho čaj to je prírodný inhibíror spätného vychytávania serotonínu
persen je to bez predpisu.mám to na odporúčanie doktorky lebože xanaxu už bolo dosť a že to je návykové ..ale patri to do skupiny hypnotík a sedatív..má to byť na zbavenie sa úzkosti, nervozity, miernej paranoje, citovej napätosti alebo ľahostajnosti a problémov so spánkom..strašne veľa ľudí tvrdí že to je super ale mne to nič nerobí..cez deň sa mi chce z toho spať a nemožem sa sústrediť (protiúčinky) a v noci aj tak nemožem zaspať
@66janica6 niekto ma fakt dost problemy v osobnom zivote a aj v praci/ skole. a ked si v stresoch a depresiach skoro rok vkuse, pritom spavas len 4 hodiny na den tiez skoro rok, tak potom mozno pochopis, preco to niektori beru
@kura666 ja som mala tiez persen. ale len 2 tyzdne ked to bolo uz fakt strasne zle. ale mne osobne to pomohlo.
@32 ja napríklad to beriem na to, aby som bola schopná aspoň minimálne komunikovať a ako-tak fungovať v spoločnosti a aby som neodpadávala pri pocite, že sa v mojej blízkosti nachádzajú ľudia.
Escitalopram a Citalopram sú navydarené placebo. Nežiadúce účinky: sklon k samovražde, sklon k sebapoškodzovaniu. Som niekde čítal že to nemá o moc vyššiu účinnosť ako placebo. Na mňa účinok asi ako ovocné cukríky z Lídla.
@divna No, tak dal som len dva aby som lepšie zaspal, no potom mi začalo z toho prepínať a ani som sa nenazdal a bolo po nich :/ Okno som mal pár hodín. Vraj som vygrcal obed aj večeru. Vyjebané drogy. Ževraj na spanie, to isto. Určite si to nikto nedávajte, je to svinstvo.
Lexaurin to je na všetko, keď mi prepína, keď nemôžem spať.
@millieandrea No teda gratulujem .. mne to asi nic nespravilo bo už tam bol ten zvyk na ten silný xanax..ale fakt ho odporúčam aspoň skúsiť...videla som mnoho ľudí ktorým skutočne ten persen pomohol.
@kura666 dakujem ja som nic nebrala. iba tie persen potom tie 2 tyzdne ..... u teba to mozno fakt nezabralo preto, lebo si bola uz navyknuta na predosle. kto vie ...
@18miki18 mňa tie stavy po hypnogene vždy natoľko zaujmú, že premeškám dobu pôsobenia a keď chcem ešte zaspať, musím si dať ďalšiu.ale krabičku sa mi spotrebovať naraz ešte nepodarilo
@chidori Rozdiel je v tom, ci chceme depresiu iba potlacit alebo ju vyliecit. V situacii, ked je clovek na dne svojich sil a nevidi moznost vyzdravenia je myslim si spravne nasadit medikamentnu liecbu, dokym bude schopny zacat pracovat na vylieceni. V zasade sa depresivne ochorenie lieci kombinaciou lieky, zivotny styl a psychoterapia. Lieky vsak len tlmia priznaky. Castokrat su z praktickych dovodov predpisane ako mensie zlo, pretoze pacient sa nezvlada podielat na svojej liecbe inak ako hltanim tabletiek. Tym samozrejme nechcem povedat ze su to lenive padavky. Skor sa mi zda ze vela psychickych chorob je chorobou viac spolocnosti ako jedincov. Ale aj tak pokial sa da aj neda :/ treba vynalozit co najviac usilia do vyliecenia a dostat sa zo zacarovaneho kruhu. depresia > nemam na viac ako prasky > depresia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@18miki18 escitil mi niečo silno pripomína...
@1 krabičku hypnogenu? veď by som vyletela
jasné, že polovica z tých sračiek sú placebo
zas nemôžu z polovice ľudí urobiť feťákov
@kura666 ja som mala tiez persen. ale len 2 tyzdne ked to bolo uz fakt strasne zle. ale mne osobne to pomohlo.
ešteže depresie nemám,to je jediné +
Oxazepam mám predpísaný, ale akurát ho tak občas mrvím matke do kávy.
Ku Xanaxu som sa dostala nie celkom počestne, a prinajmenšom ráno neodporúčam.
Pred tým to bol aj xanax, zopiclan, stilnox........
A ešte dávnejšie frontin, rispen a esoprex...
Veeeľmi dávno ešte guaranamu či ako sa to volalo.....
A to všetko som stihla za rok aj pol....................
@divna No, tak dal som len dva aby som lepšie zaspal, no potom mi začalo z toho prepínať a ani som sa nenazdal a bolo po nich :/ Okno som mal pár hodín. Vraj som vygrcal obed aj večeru. Vyjebané drogy. Ževraj na spanie, to isto. Určite si to nikto nedávajte, je to svinstvo.
Lexaurin to je na všetko, keď mi prepína, keď nemôžem spať.