paraaada.. tuna hovoris o punku ze aky je dokonaly a pritom nadavas na ,,ciganov" nejak mi to nejde k sebe.. a ze disco nema historiu? je to styl hudby,ktory bol ANI SI NEVIES PREDSTAVIT aky popularny..samozrejme davno... .. E ESTE, punk uz davno chcipol,bohuzial... =O
Viac-menej súhlasím, ale treba brať ohľad na to, že ešte stále sú ľudia, ktorí majú opačný názor a sú schopný za to bojovať tak ako ty...
je prekné, keď propaguješ, to čo ti v hudbe dáva zmysel, ale tak isto na to majú právo aj iní...nie? Tebe by sa tiež nepáčilo, keby ti niekto urážal punk rock a metal...mne síce tiež nie, ale treba akceptovať názory iných
Zbytocne:TA ASI VIES ZE PANKACI SU ANARCHYSTI ALE TO BI SI MUSEL POZNAT TOHO ZMYSEL TAK MI NEROZPRAVAJ ZE NADAVAM DO CIGANOV JA LEN HOVORIM A TO Z VLASTNEJ SKUSENOSTI ZE HIP HOPERI TU NADAVAJU NA CIGANOV A SAMI ICH POCUVAJU
punk a rock su v dnesnej dobe pozerskejsie ako kedykolvek predtym. lebo ludia sa k tomu hlasia, uz len z toho, ze si myslia ze nebudu komercni ako ostatni. ale uz len tym sa z toho stavaju komercne styly.
ja to mam u prdele, pocuvam aj rock, aj punk, aj dicko, elektro, hip-hop ci jazz. nehlasim sa k nikomu. a uprimne sa cudujem ludom co sa obliekaju podla toho ako im to ich hudobny styl urcuje, pretoze uz len toto je pozerstvo
hej hej som si tiez vsimla ze tu ´´punkac´´nadava na ciganov ... fuha no nechapem....podla mna by si mal bojovat proste rasizmu a tak a nje tu na nich picovat ! ...asi este newes setko o punku ....
No to je pravda,na cigánov nenadával,to ste si nejak "domysleli"... Na jednej strane nemam rada disko a mam rada punk,rock a občas metal ale nepochopila som čo tymto chcel autor povedat... A navyše,punkáč sa nerovná anarchista to si nemýl,pretože to vobec nie je pravda!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je prekné, keď propaguješ, to čo ti v hudbe dáva zmysel, ale tak isto na to majú právo aj iní...nie? Tebe by sa tiež nepáčilo, keby ti niekto urážal punk rock a metal...mne síce tiež nie, ale treba akceptovať názory iných
CHORE HLAVY
ja to mam u prdele, pocuvam aj rock, aj punk, aj dicko, elektro, hip-hop ci jazz. nehlasim sa k nikomu. a uprimne sa cudujem ludom co sa obliekaju podla toho ako im to ich hudobny styl urcuje, pretoze uz len toto je pozerstvo
on len vraví, že hip-hoperi nadávajú na gigánov a ešte ich aj počúvajú...to je rozdiel!!
skus čítať viac ako prvé dve vety
Ako co si touto diskusiou chcel dokazat???