Zdravím všetky dievčatá, ktoré mi svojimi skúsenosťami pomôžu!
Vec sa má tak. Beriem HAK ale ako na potvoru mi pauza na krvácanie vychádza presne na dovolenku. Je jasné, že to nechcem a preto budem asi brať 2 blistre za sebou bez prestávky.
Jééj, ja mám takýto istý "problém", tiež budem brať dve balenia v kuse, ale som počula, že to špinenie je dosť časté.. Lenže potom by som mala ísť na ďalšiu dovolenku, a čo ak mi krámy vyjdú zase "presne"? Lebo chceme last minutku.. Brať tri balíčky bez prestávky by bolo asi veľa, že?
Ja som s HAK zatiaľ špinenie nikdy nemala, ani keď som brala 2 blistre za sebou.
Ale máš ešte jednu možnosť: Ak ti vychádza začiatok menštruácie pred dovolenkou a počas dovolenky by si mala krvácanie už len nejaké 4 dni, môžeš skončiť s tabletkami o tie 4 dni skôr.
No, ja toto využívam často (aj viac tabl., niekedy len o 2-3 tabl.viac, ked viem, že potrebujem posunúť len o toľko, a aj opačný prípad, že menej tabl.) a nikdy sa mi nič nestalo, netlačím ani kočiar , a nijaké nežiadúce účinky sa nedostavili. Lenže každá reaguje ináč, ale nemyslím si, že by malo niečo byť
Yadine je kvalitná HAK podobného typu ako užívam aj ja. Nemyslím, že by sa vyskytlo špinenie, no ak aj áno, obdobie špinenia sa väčšinou nezhoduje s obdobím, keď by si normálne mala mať menštruáciu. Zvyčajne je to tak o týždeň neskôr, keď si tvoje telo "uvedomí", že pravidelné krvácanie neprišlo.
no skus tabletky na oddialenie, ale zas tie ti mozu rozhadzat kramy celkovo aj na dost dlhu dobu vies.....kysle veci oddialuju..ja som si na minulorocnu dovcu zobrala kilo citronov, kazdy den si jeden vytlacila a vypila..bol to grc ale oddialila som to od tyzden a dostala som to az v den, ked som dosla dom takze stalo to za t
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale máš ešte jednu možnosť: Ak ti vychádza začiatok menštruácie pred dovolenkou a počas dovolenky by si mala krvácanie už len nejaké 4 dni, môžeš skončiť s tabletkami o tie 4 dni skôr.
PS: Môžeš prezradiť akú HAK berieš?
mne nastastie kramy dojdu ete pred dovolenkou, takze ma caka snad pekna dovolenka