Baby, akú užívate antikoncepciu? Ste s ňou spokojné? Kedy ste prvýkrát užili antikoncepciu? Nejaké nežiaduce účinky? Prípadne pozitíva? - ak nerátam to, že sme na 99% chránené
Začala som cca rok dozadu. Spokojnosť .Žiadne nežiadúce. Teda,hej jediným časom ma prešla chuť na sex... Čo bolo dosť zlé,kedže som ich jedla práve preň. No a ešte čo pozitívne,vyrážky vymizli,zväčšenie predku
len berte a teste sa ze .... ste sa zbavili zodpovednosti, vam zmizli vyrazky, sa zvacsil predok ..... a potom si raz po 20-30 rokoch uzivania spomente na rothschilda ... ze mozno sa vam snazil daco povedat
Som čítala niekde,že ten čo 'vymyslel' HAK ju nedovolil brať svojej žene. Poznám pár prípadov kedy baby skoro zomreli z jej užívania /problémy s plúcami,krvné zrazeniny etc/.
Nikdy som nebrala ani nemám v pláne. Na jednej strane sa mi to zdá (ako tak) zodpovedné,z pohladu aby žena neotehotnela,na druhej strane si dobrovolne ničiť zdravie..nie je pre mňa. A úprimne lutujem všetky tie,ktoré si nevážia samé seba a berú to len a len preto,že nechcú prijsť o frajera alebo on im to dokonca "nakázal".
prosim vas, vzdy si najdite nieco lepsie,nikdy nezoberte tu hnusnu HAK,moja kamoska,kvoli tomu zacala mat nedostatok bielych krviniek a uz tu medzi nami nie je!
Konecne prvy den kramov neumieram od bolesti a nemam pocit,ze ogrcam byt a chodia mi kramy furt rovnako,beriem skoro rok a navyse mam tak slabe kramy,ze dakedy ani neviem,ze ich mam.
Brala som artiziu, lindynette 20, minervu a jeannine alebo nejak tak.. Zo všetkých nežiadúce účinky - depresie, nechuť na sex, precitlivelosť nie len duševná ale aj fyzická.. keď sa ma priateľ dotkol bolo mi to nepríjemné... pri minerve som skončila na pohotovosti.. Po vysadení akné, bolesť v oblasti maternice a vaječníkov.. Menštruáciu som už pol roka nemala. Čo ti budem hovoriť smelo do toho
beriem Belaru, menzes mi chodí pravidelne ale oveľa kratšie a slabšie takže total pohodička chuť na sex maximálne vzrástla, občas som síce náladová, ale to si myslím, že k tomu nepotrebujem HAK takže som spokojná
beriem iba chvilu negativa zatial nepocitujem. ale je to iba docasne riesenie. nerada by som to brala viac ako 4-5 rokov. ked budem mat po skolu uz radsej risknem otehotnenie ako vsetky tie jej negativa. dufam ze ma dovtedy neznici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nikdy som nebrala ani nemám v pláne. Na jednej strane sa mi to zdá (ako tak) zodpovedné,z pohladu aby žena neotehotnela,na druhej strane si dobrovolne ničiť zdravie..nie je pre mňa. A úprimne lutujem všetky tie,ktoré si nevážia samé seba a berú to len a len preto,že nechcú prijsť o frajera alebo on im to dokonca "nakázal".
+ po vysadeni väcsia sanca ze otehotniem (ja to mam vlastne aj ako liecbu)
+ upraveny cyklus, bez bolesti, kratsi a slabsi
+ prelepujem raz tyzdenne, nemusim na to mysliet kazdy den
+ neskodi peceni, posobi len na to, co ma ...
- zatial (po roku) nevidim ziadne minusi, mozno naladovost, ale to som mala aj predtym
Neverim