ahojte,snažím zistiť ako pôsobí HAK na hmotnosť. keď som brala prvý typ, vôbec som nepribrala, ba dokonca som mala pocit,že som ešte aj schudla, teraz beriem 3 mesiace inú a pribrala som 8kg. je to normálne???!
nieco z toho bude voda ale nie az tolko. Proste telo ti tak zareagovalo na umele hormony, zniz kaloricky prijem a schudnes. Tam nie je ziadna veda, proste zo vzduchu nikto nepriberie.
U každého to funguje inak aj podľa konkrétnej antikoncepcie.Ja som zase ešte schudla.Najlepšie na chudnutie je zdravá strava a pohyb napríklad to prečo sa predpisuje antikoncepcia
odhadom tak polka bude voda a polka tuk, možno nejaký sval, predsalen sa tvoje telo tvári, že je tehotné kalorický príjem by som neznižovala, skôr rozbehala viac metabolizmus menšími pravidelným porciami a zvýšeným pohybom... a ak nie, zmeniť HAK. aký máš obsah hormónov v tej, čo berieš? lebo ja som napr. mala nízkohormonálnu a z tej mi nebolo vôbec nič, iba mi to chodilo ako hodinky, ale žiadne kilá navyše, zlepšenie pleti, zhoršenie nálady, proste nič. volá sa Softine, skús sa na ňu spýtať gyn. keď tak
no ja mám teraz dienorette, mala som aj pocit, že mi trochu vlasy padajú ... ale teraz sa to trošku upravilo, pleť mám ok, aj teraz aj predtým .... no a ja jedávam tak 4x denne, raňajky, ovocie, obed, (niekedy jogurt) a večera, to buď polievka, nejaký malý chlebík alebo ovocný alebo zel.šalát, myslím,že to je tak akurát,nie ??? @kitty7@bress
keď mi doktor predpisoval túto HAK tak som mu povedala, že nechcem z toho pribrať, a on ma len vysmiať, že už sa z toho dáááávno nepriberá.... že to bolo len kedysi, ako keby nás chceli lekári o niečom inom presvedčiť
je to logické keďže antikoncepcia zvyšuje chud do jedla.... A možno ješ viac a ani o tom nevieš ako schudnúť? Jednoducho - prestaň ju brať, je to svinstvo...
@martina123 no a nehladuješ počas dňa? lebo vtedy má telo tendenciu ukladať si tuky... na druhej strane, HAK by teoreticky mala spomaľovať metabolizmus, ale to záleží naozaj od množstva hormónu a od ženy samotnej. ako vravím, mne to neurobilo vôbec nič, ale to je možno tým, že ja som sa práve začala viac hýbať a lepšie jesť ale lekár je nejaký vadný asi
hak a vaha ahhh
ja ked som brala prvykrat asi od 15 do 17 (diane 35) tak som najprv nepribrala nic ale ked som vysadila som pribrala 12 kil!!!! a do dnesneho dna sa ich nezbavila ofc
potom som brala od 18 do 20 maitalon a bala som sa najviac ale vobec ziadna zmena nastastie, ani pri zacati ani pri vysadeni.. asi 3 mesiace su to co neberiem a chvalabohu sa mi nic zle nestalo
nehladujem....som naučená takto jesť... akože mne sa na sebe nezdá že som pribrala ..teda možno trošku v okolí bokov ,ale naozaj tých 8kg nie @kitty7 ...aj priateľ povedal,že sa mu nezdá,že som pribrala...
mne sa to tiež stalo, po prvej som schudla 15 kg, po druhej som 5 pribrala. ale vraj je to úplne normálne tvrdí lekárka keď som sa jej spýtala, čo sa s tým dá robiť, povedala: zmeň životný štýl...
@martina123 tak to potom neviem, naozaj to bude asi hlavne voda, ak to nie je viditeľné a svieti to len na váhe, tak by som to neriešila... keď vysadíš, tak sa to zas môže zmeniť...
Mne vravela g ze to priberanie z antik je mytus takze si myslim ze max ta zmena hormonov moze ucinkovat na hute ktore niektore riesia nie sexom ale jedlom co je problem = priberu. A nepriberam z toho nastatie, vobec necitim ziadne ucinky.
no ja neviem kolko tvoje telo potrebuje. Ak priberas asi mu staci menej alebo jedz rovnako a proste chod tak 4x do tyzdna robit 1hod kardio....
Nieco z toho bude voda ale urcite nie 8kg, 8kg zdravy organizmus nenatiahne ak nie si po tazkej dehydratacii.
A na gynde ti povedia hocico, ak ma zmluvu s tou danou firmou, ze bude preferovat ich znacku
a HAK sa predpisuje predovsetkym, ze su z toho obrovske peniaze..... Vidite niekde aby muzom predpisoval testosteron? dokonca aj ked ma 20 rocny chlap hladinu ako 70 rocny dedo, tak mu nepredpisu nic.
Antikoncepcia má na váhu veľký vplyv, bohužiaľ.
Ja som musela brať HAK kvôli zdravotným problémom a keď som ju začala brať tak som schudla z ničoho nič 7 kg aj keď som jedla ako pred tým, ba dovolím si povedať, že ešte trochu viac. lebo boli vianoce a keď som ju vysadila pribrala som ešte viac ako som schudla a to som tiež nezmenila žiadne moje zvyky. Takže nech mi tu nikto nerozpráva, že to nezáleží od tabletiek. Ja nie som krepá a viem si porovnať koľko som zjedla predtým a koľko som jedla potom
Ja som mala už 3 druhy... zmenu som videla len pri tej prvej, keď som dala 2kg hore..ale vyhovovalo mi to,lebo som sa dlllho snažila trochu pribrať a pri tých ďalších dvoch ani neviem... myslím ale ,že je to aj vekom a tak zrejme, keď si pribrala..lebo 8 kíl je fakt veľa a zdá sa mi byť divné, že by to celé spôsobili tabletky..
@martina123 pokial ti to prekáže, lebo 8kg je podla mna dost, tak určite zmeň druh alebo značku.Je hlupost aby si menila svoje stravovanie ak si o nom presvedcena ze je správne
Mne lekárka povedala hned na zaciatku ze ak by som mala hociake tazkosti, mam za nou prist a poradíme sa o zmene. Nastastie som ziaden problém nemala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
keď mi doktor predpisoval túto HAK tak som mu povedala, že nechcem z toho pribrať, a on ma len vysmiať, že už sa z toho dáááávno nepriberá.... že to bolo len kedysi, ako keby nás chceli lekári o niečom inom presvedčiť
ja ked som brala prvykrat asi od 15 do 17 (diane 35) tak som najprv nepribrala nic ale ked som vysadila som pribrala 12 kil!!!! a do dnesneho dna sa ich nezbavila ofc
potom som brala od 18 do 20 maitalon a bala som sa najviac ale vobec ziadna zmena nastastie, ani pri zacati ani pri vysadeni.. asi 3 mesiace su to co neberiem a chvalabohu sa mi nic zle nestalo
Nieco z toho bude voda ale urcite nie 8kg, 8kg zdravy organizmus nenatiahne ak nie si po tazkej dehydratacii.
A na gynde ti povedia hocico, ak ma zmluvu s tou danou firmou, ze bude preferovat ich znacku
a HAK sa predpisuje predovsetkym, ze su z toho obrovske peniaze..... Vidite niekde aby muzom predpisoval testosteron? dokonca aj ked ma 20 rocny chlap hladinu ako 70 rocny dedo, tak mu nepredpisu nic.
Ja som musela brať HAK kvôli zdravotným problémom a keď som ju začala brať tak som schudla z ničoho nič 7 kg aj keď som jedla ako pred tým, ba dovolím si povedať, že ešte trochu viac. lebo boli vianoce a keď som ju vysadila pribrala som ešte viac ako som schudla a to som tiež nezmenila žiadne moje zvyky. Takže nech mi tu nikto nerozpráva, že to nezáleží od tabletiek. Ja nie som krepá a viem si porovnať koľko som zjedla predtým a koľko som jedla potom
Mne lekárka povedala hned na zaciatku ze ak by som mala hociake tazkosti, mam za nou prist a poradíme sa o zmene. Nastastie som ziaden problém nemala.