chcem sa spytat ci sa mozunormalne uzivat tabletky na chudnutie,ked uzivam antikoncepciu...nema to na to vplyv,ze je znizeny ucinok,alebo take nieco?dik za odpovede
sa spytaj gynekologa ne? ty by si verila nejakemu debilkovi co ti tu nieco povie? on by potom nemal starosti to ty ves tak sa pytaj kvalifikovanych a nie deciek co ani nepoznas
dazzlera-myslis,ze to je zle?potrebujem dat dole 8kg a kedze som upravila uplne stravu,zacala som ako tak cvicit,chcem aj tabletky.ale to nie zase nejake take.proste take bylinkove su to
no tabletky na chudnutie? Ziadna tabletky ti podla mna nespravi to co chces ty sama. a okrem toho kazdy liek obsahuje aj vies co? taky papierik a tam si precitas vsetko co potrebujes aj tabletky na chudnutie to urcite maju, alebo na tabletky na chufnutie zabudni aj na antikoncepciu
no a podla mna ti ich vôbec netreba ale sak to je tvoj problem a podla mna je lepsie sa trochu hybat teda sportovat aspon dva krat za tyzden ako do seba cpat chemiu ktora to ma spravit za teba ale sak to je tvoja vec
a naco chudnut? zena nema byt nejake tintitko. ako sa vravi: ma mat riti aj cici. mne sa vzdy pacili take plnostihle, nie prilis, ale ani nie velmi tenke. take akurat.
ja si myslim,ze tabletky,pohyb a upravena strava je ok kombinacia.,, cnecitim sa dobre.za5mesiacov som pribrala8kg a chcem ich dat jednoducho spat dole.necitim sa vobec dobre
Naozaj naco beres tie tabletky, aj tak ti asi nepomozu. Teda neviem naisto, ale ja som brala cca pred 7 mesiacmi dost dlho clarinol, aj moja kamoska a neschudli sme z toho ani kilo, zbytocne vyhodene peniaze. Potom som teda radsej zacala pravidelne cvicit a chodit do posilky, co naozaj pomaha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a naco chudnut? zena nema byt nejake tintitko. ako sa vravi: ma mat riti aj cici. mne sa vzdy pacili take plnostihle, nie prilis, ale ani nie velmi tenke. take akurat.