baby,ked ste ju brali, stavalo sa vam, ze vam menzes prisiel skor ako ste dobrali blister? len to zacinam brat a viem,ze v zaciatkoch su tam urcite "nezrovnalosti", ze dievca moze " spinit" pocas celeho mesiaca a pod.
a prsia sa ti zväčšujú/zmenšujú počas cyklu aj bez hormonálnej antikoncepcie, to je normálne. (samozrejme, nie o tri čísla, aby sa toho zase nejaký inteligent nechytil)
@bress ani nemusi kurit...staci ked beries tabletky 3. a 4. generacie...vazne enchapem tie, ktore ich beru iba kvoli sexu, podla mna by sa skor mali brat kvoli zdravotnym problemom
chodi mi na den presne, v piatok doberem a vzdy pondelok pride.. takto to mam uz od douzivania prveho blistra, a pri antikoncepsii mi este nijako nepravidelne kramy neprisli.. ..co sa tych prs tyka, zda sa mi ze sa trocha zvacsili ale myslim ze su stale rovnako velke, mozno pred kramami trosicku vacsie ale to si zrejme len myslim
@bress vsak preto sa robia testy na krvne parametre, ci nema problem so zrazanlivostou, nie? to musi len neschopnemu lekarovi zomriet, ked toto dovoli, ved su aj ine druhy, ked ma problem s krvou... ci je v tom nejaky zasadnejsi zatajeny hacik, ty buduci lekar, ako sa tu javis?
@sapphrizing ale vidis, ze sa to stava. Proste moze mat dobre krvne parametre ale ak nahodou nespomenie rodinnu anamnezu, alebo nedodrzuje zivotny styl ako by mala, tak sa moze stat. Dokonca sa moze stat aj 18 rocnej holky.
Tam ide o to, ze je to velky biznis a snazi sa velmi nehovorit o tej zlej stranke.
@samdex12 to druhé sa mi asi nestáva ..neviem...a tie "nezrovnalosti" som mala prvý mesiac, možno dva ...predtým mi "krámy" chodili ako chceli , odkedy beriem tabletky tak sú presné ako hodinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a prsia sa ti zväčšujú/zmenšujú počas cyklu aj bez hormonálnej antikoncepcie, to je normálne. (samozrejme, nie o tri čísla, aby sa toho zase nejaký inteligent nechytil)
Tam ide o to, ze je to velky biznis a snazi sa velmi nehovorit o tej zlej stranke.
Joj dievča dievča... šak ty budeš chcieť raz otehotnieť ...