Ahojte, chcela som opýtať vás dievčat, ktoré beriete antikoncepciu či sa fakt po každej HAK priberá alebo sú nejaké pri ktorých sa to nestalo a či to veľmi berie chuť na sex. Pretože potom v tom nevidím zmysel, ochráni ma to pred tehotenstvom, ale vlastne
väčšinou čo som si všimla tak priberanie ide do bokov a prs. zena, povedz mi ze ti to za to nestojiii!
a nechut na sex - mozno sa ti tvoj frajer prestane pacit po rokoch aj tak - ak riskujes TOTO, tak preco nie HAK? ta sa da lahko vymenit ak nevyhovuje.. s chlapom to je po rokoch uz tazsie..
ja som si praveže všimla priberanie na brušku a to mi vadí ale spolužiačka čo berie HAK tak ona má modelkovsku postavu a berie ju už rok a nevšimla som si žeby pribrala tak to ma tak upokojuje len každý ma iný organizmus tak hlavne mi tá nechuť na sex vadí lebo ja mám teraz veľlmi veľkú chuť na sex s frajerom nám to v posteli klape veľmi ma priťahuje.. sex aj viackrát za deň, za noc a to sme už spolu niečo cez rok aj pol takže tak sa bojím že ma to prestane baviť
každý na to reauguje inak...z jednej som schudla..z druhej pribrala...z tretej nič pohoda. A chuť na sex to neberie..to je len klasický vnem, ked to niekto povie, máš to vhlave, bojíš sa toho a preto sa ti to deje
to ti nikto s istotou vopred nepovie, kazda zena to znasa inak, ja som pribrala par kil, potom som stratila chut na sex, ale napriklad za cele tie dva roky uzivania som nemala ani jednu vyrazku...je tomu presne rok co som ju vysadila a v zivote to svinstvo uz nechcem vidiet..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a nechut na sex - mozno sa ti tvoj frajer prestane pacit po rokoch aj tak - ak riskujes TOTO, tak preco nie HAK? ta sa da lahko vymenit ak nevyhovuje.. s chlapom to je po rokoch uz tazsie..
ale táto informácia ti aj tak nepomôže, lebo každé telo reaguje inak