Nie... nie... nie... všetci ti tu budú písať aký to je humus a tak a to len preto, lebo zrovna na nich to malo negatívne účinky. Tu sa prosím ťa nič o HAK nepýtaj.
Mistra, čjv, vôbec nemám pocit, že by to na mne niečo zmenilo (okrem prvého týždňa hrozných paranojí, kedy som si sama liezla na nervy) a samozrejme fajnly pravidelného cyklu.
ja som brala iba Softine 3 mesiace, prvý mesiac bol hrozný, kým si telo zvyklo, celý čas špinenie, ale potom v pohode, nemám pocit, že by mala okrem pravidelného cyklu nejaký efekt, či psychický alebo fyzický... uvidíme teraz, čo spraví, akurát som vysadila, na to som veľmi zvedavá a je to podľa mňa oveľa dôležitejšie, ako to, či mi sadne počas užívania... raz darmo, skôr či neskôr každá baba pochopí, že pravidelný cyklus s ovuláciou je známkou zdravia a nie niečo nežiadané, lebo sa pritom dá otehotnieť...
Jeanine na zaciatku, ten typ mi vobec nesadol, boleli ma z toho nohy a tak mi lekar predpisal z inej skupiny Yadine a s tou som velmi spokojna uz dlhodobo.
+ prednedavnom mi skusil predpisat nejake generikum yadine ktore je lacnejsie, ale to mi tak nesadlo ze som nechapala. Cely mesiac sa mi z toho tocila hlava...tak som hned zacala znova moju Yadine a inu brat proste nebudem.
@demoniqangel o________________O paranoje z HAK?? jebe?
ja som brávala Yaz síce bola strašne drahá ale bola som s ňou spokojná keď mi prsia narástli o 2 čísla z Ačiek som mala Cčka..takže spoko, budem ju brať znova, no tentoraz budem aj poriadne cvičiť lebo sa z nej dosť priberá
mala som dve...a obe boli zlé... najprv som brala Cilest (alebo tak nejak sa to volalo...) a z tej som pribrala dosť....a potom som mala Sunya a z tej som zas mala kŕčové žily -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ešte nejaké ďalšie, nepamätám si názov, mala som z nich vysoký tlak
+ prednedavnom mi skusil predpisat nejake generikum yadine ktore je lacnejsie, ale to mi tak nesadlo ze som nechapala. Cely mesiac sa mi z toho tocila hlava...tak som hned zacala znova moju Yadine a inu brat proste nebudem.
ja som brávala Yaz síce bola strašne drahá ale bola som s ňou spokojná keď mi prsia narástli o 2 čísla z Ačiek som mala Cčka..takže spoko, budem ju brať znova, no tentoraz budem aj poriadne cvičiť lebo sa z nej dosť priberá
Druhú mám Softine a tú mám len mesiac, uvidím čo to bude