povies mi naco ti je FB na Iphone?
alebo na mobile ?
vy vsetci co chodite na FB , na net cez mobily neviete bez nich vydrzat? je to nejaka deformacia mozgova sposobena dnesnou dobou ci len chcete byt IN?
@istsinka toto je jedna z vecí ktorú stále nechápem , proste prečo má niekto potrebu mať jebnutý FB a vôbec internet v mobile , vonku niekde so sebou proste
Potom to tak vyzerá , človek ide do krčmy a dpč polka ľudí mobil v ruke , celé zle
@mm7 je 21. stor. FB má každý a môžeš si s tým uľahčiť život na potrebnejsie veci takze neviem či za teba hovory závisť , že nemáš iPhone alebo internet v mobile tak prosím ta ak chceš komentuj na to na čo som sa ta pýtal , alebo tu nestrácajú čas .
@mm47
Máš pravdu prečo by som volal niekomu cez net cez skype, v restike/meste/parku na wifine ked si možem míňať kredit. Na čo posielať správy zadara cez mobil keď môžem si míňať kredit na smsky.
Net v mobile stojí do 50 centov na deň, ak by prebehla tá komunikácia co cez net vykonám formou sms tak za chvíľu som bez pár € kreditu.
@allan áno závidím ti , že nemáš trápny kus plastu za 500 eur ktorý dokáže všetko čo môj za 100 s tým rozdielom , že napiču fotí
Ale kedže más 15 tak nevadí , že si jebnutý ako mraky , z toho vyrastieš.
@mm47 a mna by pre zmenu zaujímalo, prečo ty pcháš ľudom nos do súkromia... tak máju fb na smartphone, aj ja mám predstav si. ty nemas a asi ti to vyhovuje, vsetci sme stastni, tak neviem rpeco to mas potrebu rozoberat O.o
@ssnehulienka
10 rokov dozadu by ťa ľudia vysmiali , že si jeblina keby si chcela internet zosebou , aj keby sa to dalo vtedy ho mať v mobile , dnes zaujímavé že ľudia nevedia bez toho byť.
Inak akože mohla by si si aj prečítať @4 a porozmýšľať kto sa kam jebe a nejebať do mňa ! dík
@mm47 mna jednoducho udivuje ze kamkolvek pridem, vacsinou je tvoj prispevol ladeny tak, ze mas potrebu istej skupine birdz osadenstva vysvwtlit aka je jebnuta, a nerozumiem rpeco mas uto potrebu O.o este raz opakujem akoze pozri sa, ak net v mobile neptorebujes, je to tvoja volba, tak isto je nasa ze tam ten net mame, a pasujes sa tu za boha alebo co, ze vies ze tym padom je clovek kvalitne jebnuty ked takuto "zbytocnost" ma... a yes, presne tak, kazdy mame pravo na svoj naor, ale bolo by fajn keby si sa zamyslel nad tym, ci je uplne potrebne a nezbytne polku ludi pomaly tu oznacovat za jebnutych a kokotov a neviem co vsetko pricom malokedy (predstav si, vsimam si) uvediet normalny relevantny argument. to je vsetko co som ti chcela povedat.
@mm47 to, že ho nepotrebuješ ty, znamená, že ho nepotrebuje nikto? a to, že pred x rokmi ludia toto nemali a prezili znamena, ze ot nemaju mat aj teraz? preco sa stavias do pozicie ze akosi vies, co je pre ludstvo najlepsie? O.o boze tebe to tak vyhovuje, to je fajn, tak proste zi svoj zivot a nechaj ostatnych nech sa rozhodnu co im vyhovuje viac O.o
@ssnehulienka
Takže ty si sa narodila s internetom v mobile zrejme keď ho potrebuješ , lebo dosť dlho taká technológia nebola a dožila si sa tých 19 rokov v pohode zdá sa a nepotrebovala si to.
Neviem čo je pre ľudstvo najlepšie ale rozhodne to nie je to čo sa dnes tak tvári.
@mm47 neviem či aj čítaš moje komentáre ale hovorím že áno, ludia zili bez internetu v mobile, aj bez mobilu, a zili, fuuu aj bez elektriny dokonca kedysi, dobré, nie? ale to, ze sme zili bez toho stale nevysvetluje preco by sme teraz nemuseli zit s tym O.o a samozrejme, ze by som bez toho nezila, ale ked som sama usudila, ze mi je takto lepsie, a v skutku mi to zivot zefektivnilo, nevidim dovod ho v mobile nemat. a stale nevidim dovod preco by to mala byt tvoja vec, kto ma co v mobiloch.
@ssnehulienka kde som povedal , že je to moja vec , ja len tých ľudí nemám rád ale nejdem vám všetkým jebať EMP nad hlavami aby vám tie mobily nefungovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo na mobile ?
vy vsetci co chodite na FB , na net cez mobily neviete bez nich vydrzat? je to nejaka deformacia mozgova sposobena dnesnou dobou ci len chcete byt IN?
Potom to tak vyzerá , človek ide do krčmy a dpč polka ľudí mobil v ruke , celé zle
Máš pravdu prečo by som volal niekomu cez net cez skype, v restike/meste/parku na wifine ked si možem míňať kredit. Na čo posielať správy zadara cez mobil keď môžem si míňať kredit na smsky.
Net v mobile stojí do 50 centov na deň, ak by prebehla tá komunikácia co cez net vykonám formou sms tak za chvíľu som bez pár € kreditu.
Ale kedže más 15 tak nevadí , že si jebnutý ako mraky , z toho vyrastieš.
10 rokov dozadu by ťa ľudia vysmiali , že si jeblina keby si chcela internet zosebou , aj keby sa to dalo vtedy ho mať v mobile , dnes zaujímavé že ľudia nevedia bez toho byť.
Inak akože mohla by si si aj prečítať @4 a porozmýšľať kto sa kam jebe a nejebať do mňa ! dík
net v mobile nepotrebuje nikto , ja len krutim hlavou ked vidim ludi doslova vsade na nete , VSADE.
Takže ty si sa narodila s internetom v mobile zrejme keď ho potrebuješ , lebo dosť dlho taká technológia nebola a dožila si sa tých 19 rokov v pohode zdá sa a nepotrebovala si to.
Neviem čo je pre ľudstvo najlepšie ale rozhodne to nie je to čo sa dnes tak tvári.