@method ok, možme zmeniť temu, čo za tip ludi píše prispevky len preto aby niekoho nasral ? bez nejakeho vacsieho zmyslu, len tak ze proste aha tipek si píše jak chce tam mu to idem povedat však čo
je mi fuk ak niekto pridá jednu svoju selfie alebo trebárs milión.. je to ich vec..
čo sa týka mňa nemám nič proti ľuďom ani ich neškatuľkujem ani nič podobné.. :-S @7 asi sa mu nechce
Tak ty tu zalozis temu ktora srsi nenavistou voci istej skupine ludi, fakt by netrebalo dlho cakat a bol by tu flejm jak hovado a este si drzy D ja odletim....
Tak dobre, opravil som ti chyby a opytal sa ta preco pouzivas polovicnu diakritiku, lebo mi to pride trosku weird, ale nasrat som ta nechcel, prisaham mna to len jednoducho zaujima ci chces posobit tou gramatikou inteligentne, alebo aka pohnutka tam je
Neznášam attention whores v hrách do piče.. Ale iba ženského pohlavia. Ako nech si zo seba bavi pičku ak chce ale keď už hrame L4D2 a zomieram ja prvý raz za celú mapu a to dievča už das 10x zomieralo. A moj spolužiak sa rozhodne aj tak ísť pomôcť tej lamke hoc som bližšie tak ma to vie veľmi nasrať
neviem či som atenšn hor, ale keby som si to uvedomovala, tak by som sa dúfam, snažila eliminovať toto nežiadúce správanie sa seba sa, ale každý nejak baží po pozornosti hm snáď nei som
selfies a stuatusy permanentne mažem po tom čo i uvedomím, aký bezzmysel majú
neviem to lepšie vyjadriť teraz
@lepka neviem o co ti ide ze mas potrebu furt o mne vypisovat picoviny ale nabuduce skus nieco lepsie, pretoze vacsina ludi na birdzi je dost inteligentnych na to aby vedeli usudit na co som alebo nesom odkazana
@lepka fuuuuu toto je fakt polonaha fotka z ktorej doslova srsi ze nemam s kym hrat
Reagujes na mna asi desiaty raz a furt je to totalna sprostost co tu vyplujes. Zablokoval si si ma a napriek tomu mi lozis vylievat si srdce do mojich statusov a ako vidim mas pod drobnohladom aj moj facebook a urcite aj instagram. Neviem co si za chudaka a zvycajne mi stalkeri vobec nevadia ale ty to posuvas do uplne noveho levelu. Si neprijemny otravny a evidentne hotovy zo zivota daj sa prosim liecit a mne daj konecne pokoj
@40 napísal si možno prvý post ale ostalkoval si ju dobre
nvm čo je toto za kktný zvyk birdz stalkerov postovať sem fb profily birdzákov jak najväčší objav
@hotaru
bežne chodím na fb stárnku priznania wowkarov a občas tam vidím jej posty, no a keď sa objavila táto téma, spomenul som si na jej profil + flejm čo bol na tej stránke a prišla mi to ako krásne príležitosť k trollingu.
@nepheline to musíš využívať ženské zbrane.. písať o svojom spodnom prádle a tak Jak majú dievčatá vo zvyku na MMORPG hrách že v Guild Chate rozoberajú čo sexy majú na sebe a keď sa nejaký hráč niečo spýta ta ho ignorujú..
To mi pripomína jak tak jedna vkuse riešila aké má pásikavé nohavičky a s chalanmi v guilde nabijali hormony vkuse žobrali o fotku a neviem čo ešte a keď som sa jej spýtal či sa nehanbí takto verejne ako kurvička vypisovať tak sa tam začala vyplakávať že ju vôbec nepoznám a nakoniec mi vybavila kick z guildy
@kittan fuha mne tiez jedna robila peklo ked zistila ze uz nie je jedine dievca v guilde mala vyssi rank tak ma furt kickovala a whispovala mi take sprostosti o tom nech zabudnem ze budem taka oblubena jak ona ze sa mi az rozum pozastavoval k tomu co si spominal sa vacsinou znizuju len tie dievcata ktore si pozornost chlapcov neuzivaju irl a kompenzuju si to aspon takto a robia zle meno tym ktore hraju preto ze ich to bavi :/
tu to neriesim ..pridam si co chcem,kedy chcem tak ako kazdy... ale na FB mi vadi ked niekto prida fotku a status kazdu polhodinu a mazem si takych ludi ...ja tam pridavam nieco raz za dva tri tyzdne takze vobec si tak nepripadam...navyse mam pozornosti vela vela aj bez toho,nepotrebujem to.
ja som skôr odpudzovateľ pozornosti, rozhodne si ju nenaháňam. mám jej príliš veľa na môj vkus. (to neznamená, že jej je reálne veľa, ale na môj vkus jej je veľa proste )
@klaudiqaaa
reagujem na teba často lebo nebolo to dávno čo si tu písala totálne bullshity na ktoré mi nedalo nereagovať, ale som rád, že z toho dokážeš usúdiť také veci aké si dokázala a nahováraš si, že ti venujem viac aktivity ako by bolo zdravé na to nemám čo povedať len to, že to je blbosť
Ok idem sa zmierit s tym ze na birdzi furt bude daky anonymny superhrdina ktory vo svojom patetickom zivote nema nic lepsie na praci nez urazat ma vylievat si srdce do mojich statusov a pritom mat dokladne prestudovany kazdy moj profil. Adios
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
9 chyb v 5 riadkoch a to si si este opravil to hore, na whore, jak pan
teraz niečo aj k teme? alebo si si prišiel iba pomudrovať na slovenský internet?
či ? len ja to berem trocha ako detinske ?
kazdopadne ty by si sa mi k tomu mohla vyjadrit tvoj nazor ma zaujima celkom dosť, k tejto teme..
čo sa týka mňa nemám nič proti ľuďom ani ich neškatuľkujem ani nič podobné.. :-S
@7 asi sa mu nechce
A nie, nie som attention whore, skôr naopak - hlavne IRL sa pozornosti na moju osobu snažím vyhýbať.
selfies a stuatusy permanentne mažem po tom čo i uvedomím, aký bezzmysel majú
neviem to lepšie vyjadriť teraz
tak tomu ver hlavne keď tie pičky si chodia len pokecať alebo sa pochváliť aké majú prednosti napr. v lolku
@klaudiqaaa
polonahé fotky s komentárom či sa k nej niekto pridá hrať wofko
napísal som o tebe prvý post na tomto fóre čo viem + šlo hlavne o provokáciu bo som chcel vedieť ako zareaguješ
Reagujes na mna asi desiaty raz a furt je to totalna sprostost co tu vyplujes. Zablokoval si si ma a napriek tomu mi lozis vylievat si srdce do mojich statusov a ako vidim mas pod drobnohladom aj moj facebook a urcite aj instagram. Neviem co si za chudaka a zvycajne mi stalkeri vobec nevadia ale ty to posuvas do uplne noveho levelu. Si neprijemny otravny a evidentne hotovy zo zivota daj sa prosim liecit a mne daj konecne pokoj
nvm čo je toto za kktný zvyk birdz stalkerov postovať sem fb profily birdzákov jak najväčší objav
yy ja som next gen stalker
bežne chodím na fb stárnku priznania wowkarov a občas tam vidím jej posty, no a keď sa objavila táto téma, spomenul som si na jej profil + flejm čo bol na tej stránke a prišla mi to ako krásne príležitosť k trollingu.
To mi pripomína jak tak jedna vkuse riešila aké má pásikavé nohavičky a s chalanmi v guilde nabijali hormony vkuse žobrali o fotku a neviem čo ešte a keď som sa jej spýtal či sa nehanbí takto verejne ako kurvička vypisovať tak sa tam začala vyplakávať že ju vôbec nepoznám a nakoniec mi vybavila kick z guildy
reagujem na teba často lebo nebolo to dávno čo si tu písala totálne bullshity na ktoré mi nedalo nereagovať, ale som rád, že z toho dokážeš usúdiť také veci aké si dokázala a nahováraš si, že ti venujem viac aktivity ako by bolo zdravé na to nemám čo povedať len to, že to je blbosť
tak potrebujem ťa informovať o tom, že som sa uráčil odpovedať, inak aj ty ma taguješ
@klaudiqaaa
@klaudiqaaa @klaudiqaaa @klaudiqaaa @klaudiqaaa @klaudiqaaa @klaudiqaaa @klaudiqaaa @klaudiqaaa