narazil som na tieto dve veci a trochu ma zaujali, zaujima ma co si otom myslite vy, je tu niekto kto stym ma skusenosti... autohypnoza je uz pomerne normalna vec iked osobne som sa stym nestretol ale verite astralnej projekcii?.. je to mozne ze sa to dej
Ked myslis pomocou bubnov alebo hrkalok /mozu byt aj nahravky/ je to uplne normalna vec u samanov a podobne. V dnesnej modernej dobe vies stiahnut alebo objednat nahravky bubnov. Ja osobne mam doma jeden bubon co som kupil v Bonsaji v Nitre.
Toto sa odporuca robit po prvykrat s niekym aby bol pri tebe lebo to moze byt nebezpecne. Je to tzv. astralne cestovanie.inosveet. Clovek sa moze dostat do dolneho, horneho sveta napriklad. Moze cestovat kam chce. Je to namahavee sa naucit takto koncdentrovat a treba trening. niektori vsak si to ulahcuju psychtrop.latkami. Su na nete aj volno predajne a legalne.
Ale to skor neodporucam a ani vacsina ludi.
Po prvykrat ked sa dostanes do inosveta ziskas svoje silove zviera to je tvoj astralny ucitel ktory ta bdue nasledovat pri vsetkych cestach.
Mozno hovorim uplnee o niecom inom co ty myslis, ked hej tak to ignoruj
Nuž. neviem, či je autohypnóza pomerne normálna. v našich zemepisných šírkach a výškach je to brané ešte ako mierne woo-doo. ale hned uvodom: zhypnotizovať sa nedá každý. jedná sa o isté skóre hypnatibility, ktoré musia cloveku najprv overit, než sa do toho pustia a k hypnóze sa nakoniec dostanú asi na 10 sedení. najprv sa dlhodobo trénuje desenzitivizácia. hypnóza začína fixáciou na jeden bod a pocúvaním usmernení od hypnotizéra, ktoré majú segestívny podtón.
bola som na hromadnom sedení o hypnóze s prof. Kratochvílom , ktorý je jednýcm z mála výskumníkov americkej skupiny, ktorí skumali hypnózu už v jej začiatkoch. veľmi čiperný pán na svoj vek, mimochodom . a v teste hypnatibility, ktorý nám robil mi vyšlo, že nie som zhypnotizovatelná. ked som sa však pozerala na ostatných, ktorí zhypntizovaní boli, prišlo mi velmi nebezpečné, že by si niekto robil hypnózu sám. možeš naraziť na také veci v nevedomí, že by to ozaj nemuselo dopadnúť dobre.
a čo sa týka astrálnej projekcii.. hm. skús si prečítať niečo od Stanislava Grófa. on to poníma cez astrálne - morfické polia a hovorí o bazálnych matriciach ktoré si musí každý prejst aby sa od nich odbremenil.
ak ťa to zaujíma, tak sa o to zaujímaj ďalej, lepšie než keby si pozeral do plafóna, ale nečuduj sa, keď na teba ľudia budú pozerať ako na blázna, keď o tom začneš nadšene hovoriť. je to proste téma, ktorú ľudia bud potláčajú, alebo preceňujú.
Ja som sa zacal venovat samanizmu a magii ale skor len teoreticky ako prakticky uz dost davno..vtedy bola velmi znama a dobra stranka nirgan.host.sk bohuzial uz nieje aktualizovana ..ale su tam vsetky informacie co potrebujes -takze odporucam.
@1 no myslim asi nato co ty, cestovanie v astralnom svete, ja som cital ze ide o oddelenie duse od fyzickeho tela, tam na tej strane je popisane ze sa toho da dosiahnut napriklad sustredenim sa na jeden bod a ak sa ti podari dosiahnut dostatocnej koncentracie uvidis ten bod aj po zavreti oci a ak dobre chapem to uz potom bude vidiet dusa v astralnom svete...ty si to skusal?, podarilo sa ti to uz?.. a ak som pochopil spravne v astralnom svete ziju duse zosnulich ak ste to niekto zazili nemali ste potom problem koncentrovat sa na "realitu" ako fyzicky svet lebo pochybujem otom co realita vskutocnosti je...ake to moze mat negativne nasledky?
@2 a hypnotizacie sa neda dosiahnut ani pri maximalnom sustredeni, uvolnenosti a viere?.. ako myslim ze ked niekto vnieco neveri tak to nedokaze.. nechapem tomu naco narazit? ako na nejake strasidelne spomienky cize by som mohol pri autohypnoze zazit sok alebo take nieco?
@1 to o com hovoris je astralne cestovanie aplikovane konkretne na samanizmus... resp. nie je pravidlom ze pri tomto cestovani ziskas silove zviera alebo ze sa dostanes prave do samanizmom definovaneho horneho a dolneho sveta ... ale osobne musim povedat, ze prave samanske praktiky su jedny z najlepsich na vyvolavanie tranzov a na ucenie sa ovladat svoje JA v inych, nehmotnych, svetoch
ja by som sa chcel spytat ci vie dakdo akosa pocituje astralna projekcia ako je vnimana ci ju viem rozoznat od sna alebo je to ten isty pocit a ak hej tak ako viem ci to je jedno alebo druhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Toto sa odporuca robit po prvykrat s niekym aby bol pri tebe lebo to moze byt nebezpecne. Je to tzv. astralne cestovanie.inosveet. Clovek sa moze dostat do dolneho, horneho sveta napriklad. Moze cestovat kam chce. Je to namahavee sa naucit takto koncdentrovat a treba trening. niektori vsak si to ulahcuju psychtrop.latkami. Su na nete aj volno predajne a legalne.
Ale to skor neodporucam a ani vacsina ludi.
Po prvykrat ked sa dostanes do inosveta ziskas svoje silove zviera to je tvoj astralny ucitel ktory ta bdue nasledovat pri vsetkych cestach.
Mozno hovorim uplnee o niecom inom co ty myslis, ked hej tak to ignoruj
bola som na hromadnom sedení o hypnóze s prof. Kratochvílom , ktorý je jednýcm z mála výskumníkov americkej skupiny, ktorí skumali hypnózu už v jej začiatkoch. veľmi čiperný pán na svoj vek, mimochodom . a v teste hypnatibility, ktorý nám robil mi vyšlo, že nie som zhypnotizovatelná. ked som sa však pozerala na ostatných, ktorí zhypntizovaní boli, prišlo mi velmi nebezpečné, že by si niekto robil hypnózu sám. možeš naraziť na také veci v nevedomí, že by to ozaj nemuselo dopadnúť dobre.
a čo sa týka astrálnej projekcii.. hm. skús si prečítať niečo od Stanislava Grófa. on to poníma cez astrálne - morfické polia a hovorí o bazálnych matriciach ktoré si musí každý prejst aby sa od nich odbremenil.
ak ťa to zaujíma, tak sa o to zaujímaj ďalej, lepšie než keby si pozeral do plafóna, ale nečuduj sa, keď na teba ľudia budú pozerať ako na blázna, keď o tom začneš nadšene hovoriť. je to proste téma, ktorú ľudia bud potláčajú, alebo preceňujú.
@2 a hypnotizacie sa neda dosiahnut ani pri maximalnom sustredeni, uvolnenosti a viere?.. ako myslim ze ked niekto vnieco neveri tak to nedokaze.. nechapem tomu naco narazit? ako na nejake strasidelne spomienky cize by som mohol pri autohypnoze zazit sok alebo take nieco?
no ano ano, o astralnej projekcii mam co to precitane, preskumane, odskusane..
ano ano, funguje to, je na to milion sposobov ako oddelit svoje fyzicke telo od mentalneho.. ale je to teda kurva tazke