Ja som tiez urobil vodicak a auto nemam. Jazdil som dost na motorke kade tade ale na aute nie a keby som mal kupovat auto tak asi by som siel do automatu. Nesom ziadny petrolhead premna je auto len prostriedok co ma dostane z miesta na miesto a nejako nevidim dovod preco by som sa mal trapit s ovladanim auta radsej budem venovat pozornost premavke. Ako do tyzdna by som si urcite zvykol na manual a celkom rychlo by som sa naucil ovladat auto automaticky ale zase preco?
Tak už som si navykol dosť dobre na mechanickú prevodovku, ale automatická je väčšia voľnosť, tak nebránil by som sa ani tej. Ale volil by som čo je ekonomicky výhodnejšie, a tou by asi mala byť mechanická prevodovka, aj keď asi nepatrne. Takže nemám problém so žiadnou prevodovkou.
Momentálne máme v domácnosti iba jedno auto, takže voľba padla na automat. Vzal som ho na milosť lebo je to už relatívne nová, rýchla a spoľahlivá (dvojspojková) prevodovka. Napriek skepse pred kúpou už do spotrebného auta nič iné nechcem
mám mechanickú a inak mi je to jedno, lebo som na automatickej ešte nejazdila, ale ak by som zvykla, tak všetci hovoria, že na mechanickú už moc prejsť nechcú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov