Nemusíš mať 18, keď chodíš na jazdy, ale v deň už skúšky 18 mať musíš, takže to neni celkom tak že odjazdím, urobím skúšku a vodičák mi dajú kedy budem chceť / keď budem mať 18
v den skusok musis mat 18 ... a vodicak mozes robit ako kurz myslim max pol roka ... ako jeden potom masss opravny pokus to mas dalsieho pol roka... a jazdy mozes v klude aj v 17 ... ja teraz tak jazdim..
z vlastnej skúsenosti, autoškolu som začal robiť v sedemnástich, aj všetky jazdy som odjazdil ako 17 ročný...pár dní po osemnástke som už šiel na skúšky a pokoj
KOSICE TONEL!!!!!!!!!!Len do TONELA nechodte!!!!!!!!Ja uz robim asi rok,pritom som uz aavizovala viackrat,ze chcem dokoncit cim skor,lebo ja nato nemam cas ...Udajne vraj nikdy nie su terminy.Su velmi arogantní nezaujima ich nic len peniaze.Ked bola som na skuskach majitel ASTERIX pred skuskou zacal na mna kricat pred vsetkymi,ze radsej by som isla domov,aj tak to nespravim----lebo nedoniesla som kolky (ani to nepovedali). citujem ,,vypadni domov aj tak nespravis skusku..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aj ja si myslím, že si urobím autoškolu a potom v októbri skúšky .. ale ma stále sere, že niekto povedal, že ak má niekto jazdy tak musí mať 18
pre mna je to najlepšie teraz .. lebo toto leto aj tak nikam nejdeme
a ako som hovorila uz tak jeden spoluziak hovoril ze sa moze chodit jazdit az ked ma niekto 18 tak som sa zlakla
to som napísala preto, lebo jedna baba tu založila tému autoškola a ja som to chcela nazvať, že opäť autoškola žiaden džús lebo som omylom dala ďalej
ja som začal chodiť do autoškoly 12.teho a 18 budem mat až začiatkom augusta
takze nemozem chodit tak, ze som zacala v pondelok a osemnast mam v oktobri??
tam kde chodim ja poslali hned prec vsetkych co maju 18 v septembri a oktobri