by mi skúsila zanôtiť tú jej heh heh wanna be your girlfriend a udusila by som ju tými jej hnusnými príčeskami vo farbe odfarbených albánskych veveričiek
ona je este jedna z tych lepsich bez makeupu. vytiahli najhorsiu fotku ktoru mali, mozno aj trosku "prihorsili" a ked na nej stale vyzera aspon priemerne tak je to fajn
@johnysheek celka je umela...teraz sa zaradila do skupiny stetiek alias tie blondave americke kurvy.....proste ju nemam rada
@richardulman vyzerala ako chalan? a co jej chybalo k zene? alebo mala nieco naviac? xD ze gaunerský chlap..tpo maju byt vsetky zenske na ejdno kopyto? sukienocky priblbnutý výraz na tváry a na čele nápis "chcem to" ? Tak mit erza pripada tato avrilka...a este aj tie texty....
@richardulman toto bol iný vykrik do tmy krása? z oci jej ciha naduté decko ktoré ak nedostane lízanku tka sa hodí o zem... ze krasa....tolko omietky, farby....fuj....a ake musi mat znicene vlasy....a navyse nechutna povaha....TOMUTO SA HOVORÍ KRÁSA
@richardulman nenávisť je tvrdé slovo....a ty vieš o nej čo? mne sa stačí to čo sa sem tam o nej dozvedám...o jej názoroch..... a k tej závisti možno že niečo na tom bude.....ale som omnoho radšej všedné dievča ako hentaká "nadhera" ... a ty vieš o nej čo? čislo topanok? obvod hrudníka pri narodení alebo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
apo 2) avril je...(cenzúra)
ale keby som nahodou zmenila pohlavie tak istotne nikdy...blee...ved ked jej kydne ta parochna tak musi byt hrozny pohlad na tu zapotenu hlavu
@richardulman vyzerala ako chalan? a co jej chybalo k zene? alebo mala nieco naviac? xD ze gaunerský chlap..tpo maju byt vsetky zenske na ejdno kopyto? sukienocky priblbnutý výraz na tváry a na čele nápis "chcem to" ? Tak mit erza pripada tato avrilka...a este aj tie texty....
no mne sa docela páči...veď viete čo sa hovorí : malá vrtká, dobre trtká