Tiež máte taký nepríjemný pocit keď sa sám prechádzate po obchodnom centre alebo niekde kde je veľa ľudí? Trebarz, že sa vám nepohodlne kráča, ako keby sa na vás každí pozeral a čakal kedy urobíte chybu a chcel sa na vás len zasmiať? Alebo napríklad keď p
ja si myslim ze kazdy sleduje kazdeho. take tie bludy ze "nikto ta neriesi" su picovina. ja osobne tiez sledujem ludi okolo seba takze si myslim ze to tak funguje aj u drvivej vacsiny inych ludi. je to take dost hnusne si to uvedomit ale to je ludska prirodzenost
Odporúčam navštíviť psychológa, ak to nebudeš riešiť, bude ťa to ničiť a nabaľovať stále viac a viac, možno budeš mať po čase aj iné problémy.
Tvoj problém zrejme nebude v tom čo si vymenoval, ale možno komplexom menejcennosti.
Za zmienku stojí aj to, že to môže prerásť do sociálnej fóbii.
ja mam skor problem, ze sa mi pri takych situaciach obcas chce strasne smiat a neda sa to ovladat, tak sa usmeivam jak blbecek na random ludi
ale hej, poznam aj take awkawrd pocity; inak nehranici to trochu so socialnou fobiou?
každý má svoje problémy snáď si nemyslíš že si ťa každý všíma úplne do detailov? len si všimnú že ideš ale neriešia ťa ďalej ak ťa nepoznajú neprihovoria sa ani nič, omg paranoja
nie je to akward?
a ja mam tiez niekedy taky pocit, ale viacmenej ked mam sluchatka v usiach, vypekam nejaku hudbu a mas pocit ze vsetci po tebe pokukuju.. alebo ked idem sama po ulici a oproti mne ide len jeden clovek a zazera na mna
mm problém s tým chodiť takto po nákupnýchcentrách pretože neznášam pojebaných čumilov a ešte keď náhodou zavítam do horných poschodí kde sú fast foody tak permanentne sa mi v hlave rodia myšlienky že tých trapákov stojacích v kilometrových radoch v McDonalde by som odbachol do jedného , takže asi som na tom ešte horšie ako ty
mám také pocity nepríjemné a vždy, tam kde je veľa ľudí, sa rýchlo unavím, lebo mi berú energiu, ale keď som s malou skupinkou priateľov niekde, tak nie, lebo tí mi ju dodávajú
poznam takych, co sa zasiju do kaviarni v oc a tam potom cez sklo komentuju prechadzajucich...z toho dovodu sa necitim dobre, ked prechadzam v oc okolo kaviarni...
Ludia si všímajú ludí ,ale neriešia ich.Tiež sa pozerám na ludí naokolo ,ale nerozmýšlam nad nimi,myšlienky mám úplne inde. A nie ,toto čo opisuješ sa mi nestáva,ja som rád v spoločnosti.
čaaaasto ale za mnou sa ľudia obracajú aj preto že mám zo slúchadiel výdy pustenú strašne silnú hudbu a je to dosť kvílivé (crepitation, suicide silence...)...preto sa nákupným centrám vyhýbam ako to len ide a ak tam už musím byť tak rýchlo vybavím čo potrebujem a zašijem sa niekde do kníhkupectva alebo nejakej menšej kaviarničky prípadne do obchodu s bio vecami kde je vždy málo ľudí a ešte si tam aj dobre nakúpim takže som potom spoko
mam na to jednoduche riesenie... chod sa prejst do prirody a jeb na obchodne centra... ja sa im vyhybam co to da, zajdem tam len vtedy, ked potrebujem nejake handry alebo zaplatit fakturu v O2 a zdrzujem sa tam len nevyhnutny cas... ale mne je skor zle z tych ludi, co sa tam chodia promenadovat a predvadzat akoby si tym chceli nejako zdvihnut ego... hlavne, svet sa netoci okolo teba a nikdy by ma nedokazalo rozhadzat, ze nejaka nastajlovana pipka si o mne mysli, ze som podla nej skareda, tucna, zle oblecena... pretoze nemoze nic ine ani sudit, kedze ta len vidi. a hlavne takito ludia na to vacsinou ani nemaju kapacitu, aby ta riesili podla niecoho ineho...
dav mi vadí ako ktorý. napr. taký dav šťastných ľudí na festivale mám rada a som v ňom spokojná. dav ofrflaných ľudí v obchodnom centre by som najradšej vystrielala... ale vôbec nemám pocit, že by im záležalo na tom, že nejaká ja ide okolo, skôr mám pocit, že si ma nikto nevšimne ani keby som si vykračovala v monterkách ale je mi nepríjemne medzi tými ľuďmi aj tak, len si rýchlo vybaviť, čo potrebujem a utekať preč.
si iných ľudí nevšímam a čakám, že oni neriešia mňa. Akoby im mohlo na tom záležať? A prečo by ma malo trápiť, že sa smejú keď trebárs robím divné veci na verejnosti? Náhodní ľudia okolo. Zajtra na to pravdepodobne zabudnú. Nemám tieto pocity a som taký ignorant, až ak ma niekto pozoruje, neviem o tom.
jj .. ale mala som to horsie, ja som nemohla dychat, ked okolo mna isli ludia, proste som zadrzala dych, lebo som mala pocit, ze budu po mne pozerat ze nahlas dycham ( dycham normalne ) ..a brala som aj lieky na to, ale robili mi este horsie , teraz je to v poho ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Tvoj problém zrejme nebude v tom čo si vymenoval, ale možno komplexom menejcennosti.
Za zmienku stojí aj to, že to môže prerásť do sociálnej fóbii.
ale hej, poznam aj take awkawrd pocity; inak nehranici to trochu so socialnou fobiou?
a ja mam tiez niekedy taky pocit, ale viacmenej ked mam sluchatka v usiach, vypekam nejaku hudbu a mas pocit ze vsetci po tebe pokukuju.. alebo ked idem sama po ulici a oproti mne ide len jeden clovek a zazera na mna
a veď dá sa na to zvyknúť v noci ich neni zas tak moc po vonku.
Mne je to už v podstate jedno
ale tak vacsinou sa ponahlam, velmi rychlo chodim
nemam to rada
mam rovnake pocity
co uz
shit happens
nie nemam.
Smutne, ale pravdive. xD