Chalani, pociťujete v súčasnosti na babách, že už majú slabšiu chuť a ambicióznosť vám navariť? Že sa im to už tak nechce a zleniveli oproti minulosti sa do tohto púšťať? Zmenilo sa niečo?
odpoviem ti za môjho chlapa, že "áno"
lebo on vie variť oveľa lepšie ako ja, tak prečo by som sa mu do toho mala miešať? (teda, on by bol rád, keby som sa mu do toho miešala, ale tak ako hovoríš, zlenivela som, nechce sa mi )
Segedin mi este nenavarila :/ Naco varit, ked sa da najest niekde v meste... mne to osobne nedava zmysel, domace jedlo je top, nieco je fajn navarit aj na 2 dni Napriklad segra casto nieco vyvara, pecie kolace, torty.. asi zalezi.
Zato mozu internety , kedysi chodili von len do obchodu a kostola mimo kuchyne , teraz su vsade len nie doma za sporakom,ktory mal byt jedina vec kde mozu pridavat plyn
u nás varí väčšinou muž lebo mne sa nechce s tým babrať a upratovať kuchyňu ale o tri týždne bude väčšia kuchyňa a umývačka riadu, tak snáď to nakopne moju motiváciu obávať sa v kuchyni
jasné, zmenilo sa asi to že ženy už nie sú v bežne v domácnosti ale majú tiež práce na plný úväzok a teda domáce práce už nie sú ich hlavnou prioritou v rámci delenia práce vo vzťahu. každý dospelý človek, je jedno či muž či žena, by sa mal vedieť o seba plne postarať sám. môj muž teda vie variť lepšie ako ja takže on väčšinou varí a ja väčšinou periem a žehlím, je to o dohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
lebo on vie variť oveľa lepšie ako ja, tak prečo by som sa mu do toho mala miešať? (teda, on by bol rád, keby som sa mu do toho miešala, ale tak ako hovoríš, zlenivela som, nechce sa mi )
naposledy mi vsak 1 spravila palacinky a boli vynikajuce
lol, kolko zien kucharok ma michelina v porovnani s muzmi?
a preco je mizive% profi kucharok? neratame skolske jedalne a vyvarovne.
ja varim furt a kazdy chlap, co so mnou chodil mal vzdy na tanieri super chutne a poctive domace jedlo