ty si fakt myslíš, že ešte niekto s niekým chodí bez sexu čo i len mesiac ? ( uznávam, že vo vekovej kategórii do 17 rokov sa o ešte občas deje ale inak ... )
ideál by bolo po 3 mesiacoch... snažím sa to odaľovať ak vydrží už 2 mesiace, možno aj upustiť z toho dáke týždne ale skôr nie ako áno, lebo je to krajšie ked už ste vydržali tú dobu predtým ,,,a hlavne ocenujem to, lebo to už na nom zjavne vidno že nie je s tebou iba pre sex....
mám svoj názor na sex po mesiaci a skor... a argumenty ako že ,,1 ja som sa s chlapom najprv vyspala a sme spolu už rok alebo,2. ja som sa s mojím vyspala po dvoch týždnoch a klape nám to, alebo 3. naco to naťahovať treba skoro zistiť či si v sexe rozumiete.. 4. sme v 21.st nie v stredoveku tak čo riešiť dobu 5. môže byt s tebou pre sex aj ked vydrží 3mes. a potom ťa nechá. 3. nezaručuje to že sa vám to nerozpadne..... na to mam tiež svoj názor...
*(plus nehovorím že žiadne maznanie a všetko okolo toho sa počas tých 3mes. nemože robiť, to nehovorím...)
Ale v podstate už tuto oblasť ani neriešim, pre mna to je atlantída ALEBO pandorina skrinka po novom, kedže všetky kamošky su v podstate už tehotne čo je najlepšií strašiak ever » www.blogforchoice.com/Mean... Girls_Sex ed.gif
depends... Novy sex len s novym mentruacnym kalendarikom, cizepodla toho kolko jzapisane a kolko ostava... Kaledqrik nepustiii
a samozrejmprestupnost rokov a astromomia a lunarny kalendar tiez urobi vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
cez priestupný rok 17 sekúnd
možno bez prvej a poslednej možnosti by to aj malo význam
mám svoj názor na sex po mesiaci a skor... a argumenty ako že ,,1 ja som sa s chlapom najprv vyspala a sme spolu už rok alebo,2. ja som sa s mojím vyspala po dvoch týždnoch a klape nám to, alebo 3. naco to naťahovať treba skoro zistiť či si v sexe rozumiete.. 4. sme v 21.st nie v stredoveku tak čo riešiť dobu 5. môže byt s tebou pre sex aj ked vydrží 3mes. a potom ťa nechá. 3. nezaručuje to že sa vám to nerozpadne..... na to mam tiež svoj názor...
*(plus nehovorím že žiadne maznanie a všetko okolo toho sa počas tých 3mes. nemože robiť, to nehovorím...)
Ale v podstate už tuto oblasť ani neriešim, pre mna to je atlantída ALEBO pandorina skrinka po novom, kedže všetky kamošky su v podstate už tehotne čo je najlepšií strašiak ever » www.blogforchoice.com/Mean... Girls_Sex ed.gif
tak vieš asi ako u koho
akože
nech si nemyslí že zato že chodí so mnou može všetko
hej
a samozrejmprestupnost rokov a astromomia a lunarny kalendar tiez urobi vela