@gukol ty si baba? sa nevyjadruj za mňa, dobre?
brala som kedysi HA, volala sa tuším Yaz, mám pocit, že som dosť pribrala vďaka nej (alebo mi možno viac chutilo jesť? neviem.) a keď som ju vysadila, tak som postupne schudla, mala som príšerné vlasy a nenormálne kŕče pri krámoch. HA ma už moc neláka brať a ani by som to nikomu inému neodporúčala, vystačím si s kondómami/prerušovaná súlož.
neviem ci ti na nieco bude toto forum kedze kazde telo reaguje na HAK inak ale ked to chces vediet tak ja som 3 roky brala Jeanine, na zaciatku som mala caste a silne migreny, tie potom prestali... a bola som spokojna az na to ze mi totalne znechutila sex, takze som ju musela vysadit. teraz idem skusit Belaru
ja som brala pre pre fajciarky .. a uz neviem jak sa volali, a boli hrozne, stlustla som nenormalne, 9 mesiacov som nemala kramy po nich ( doktorke sa to ocividne zdalo byt OK a este ma spicovala, ze ci som doktorka, ked sa vyjadrujem do liekov ) takze tak.. prestala som to uzivat a je mi lepsie jak s nimi.
Ja som 3 roky používala nizkohormonalnu antiku Chloe, vysadila som ju kvoli migrenam. Teraz nepouzivam nic. Ale rozmyslala som nad vnutromaternicovym hormonalnym systemom ktory chrani zenu na 5 rokov.
@4@5@10 asi tak...
a najkrajšie je, že ak máš ženská nejaký problém ohladom entruácie tak doktorka automatický dá HAK a ak človek odmietne, tak hormóny (čo už je "lepšie" ale aj tak je to svinstvo... aspoň so mnou to robilo také veci že už nikdaj...psychopaticka hysterka môže ísť dopiče oproti mne vtedy a žiadnu inú možnosť...
beriem Laurinu už viac rokov a som spokojná.. nepribrala som z nej ani nič .. v podstate som žiadne zmeny nezaregistrovala jedine to, že mám krámy 3 dni a brucho ma pri tom bolí minimálne a len jeden deň ale to je individuálne, nesadne určite každému tak ako mne ..
@sisi092 Este neviem presne, chcem ist za svojim gynekologom a spytat sa ho osobne. » zdravie.pravda.sk/zdravie-a-preve...
Ono ja nemam rada kondomy, HAK uz nechcem brat...cize vela moznosti mi neostava.
tu sa normalnych odpovedi nedockas, ako vidis tu najdes len 100 rovnakych hejterskych prispevkov
beriem Yadine a nechystam sa menit, najviac mi vyhovuje. a pokial budem mat pravidelny sex, tak ju aj brat budem, viem vsetky pre aj proti a stale je to pre mna najlepsia moznost.
@shoesmaniac kto ti povedal ze Chloe je nizkodavkova? ved to je pravy opak, vysokodavkova s ucinkami na plet, vlasy a nechty...
@shoesmaniac no kondomy su take no "neromanticke" a hak je zase príliš negatívna vec pre telo..ale toto teliesko tiež nie je bohvie čo nič dobre som na to nepočula...
@nightmare96 Belaru som brala 3 mesiace, schudla som, ale nemala som krámy.
Rok som brala softine, teraz môžem brať iba jednu- desirett a tú mám v pláne vysadiť a už HAK nikdy viac. Jednako nemôžem brať hormóny a už ani nechcem...
Súhlas so @4
Inak viem, že ťa nikto nepresvedčí nebrať ju, ale aj tak by ma zaujímalo načo je toto fórum dobré, lebo ty si antikoncepciu nevyberáš ale vyberá ti ju lekár takže ak si prečítaš že nejaká je dobrá je ti to na dve veci, lebo aj tak ti ju vyberie lekárka a nezabudni že jedna z tej istej značky priberie, druhá schudne a tretia spácha samovraždu (depresie)
ja osobne som HAK brala a vôbec mi nesadla ale tento problém by sa asi vyriešil kebyže ju zmením. prestala som ju brať preto, že na nejaké choroby ktoré podporuje mám dosť veľký nábeh aj bez nej.
ale asi by som ju inak brala. je to síce svinstvo ale čo teraz svinstvo nie je? a s takým ako že žena nemôže otehotnieť alebo dostane rakovinu to možno súvisí ale koľko žien má takéto problémy aj bez nej
Zo zdravotnych dovodov beriem diane 35. Zatial som schudla 10 kil za mesiac, teda nepriberam. Plet sa mi trochu zlepsila. Nemam bolestive kramy, su slabe, ale dlhe. Na kazdu hak reaguje kazde telo inak. keby som nemusela, nebrala by som.
Ako prvú som mala ,, Minerva" všetko bolo oookeeej.
Teraz mám ,, Sotfine" a je to ooookej (jem ju ale prvý mesiac uvidíme či priberiem a kde priberiem kedže z minervy mi kozy o číslo podrástli..)
hrozné svinstvo to je ! Hoci som viac krát uvažovala, že by som si to aj dala predpísať, ale vždy keď trochu viac použijem rozum tak som znechutená, že vôbec premýšľam nad tým Ale teoreticky, mne je to aj tak na nič, kvôli zdravotným problémom. A momentálne by som to brať ani nemohla aj tak, čiže..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
brala som kedysi HA, volala sa tuším Yaz, mám pocit, že som dosť pribrala vďaka nej (alebo mi možno viac chutilo jesť? neviem.) a keď som ju vysadila, tak som postupne schudla, mala som príšerné vlasy a nenormálne kŕče pri krámoch. HA ma už moc neláka brať a ani by som to nikomu inému neodporúčala, vystačím si s kondómami/prerušovaná súlož.
a najkrajšie je, že ak máš ženská nejaký problém ohladom entruácie tak doktorka automatický dá HAK a ak človek odmietne, tak hormóny (čo už je "lepšie" ale aj tak je to svinstvo... aspoň so mnou to robilo také veci že už nikdaj...psychopaticka hysterka môže ísť dopiče oproti mne vtedy a žiadnu inú možnosť...
z HAK sa pribera len preto lebo zvysuje chut do jedla a znizuje chut na sex...
» zdravie.pravda.sk/zdravie-a-preve...
Ono ja nemam rada kondomy, HAK uz nechcem brat...cize vela moznosti mi neostava.
beriem Yadine a nechystam sa menit, najviac mi vyhovuje. a pokial budem mat pravidelny sex, tak ju aj brat budem, viem vsetky pre aj proti a stale je to pre mna najlepsia moznost.
@shoesmaniac kto ti povedal ze Chloe je nizkodavkova? ved to je pravy opak, vysokodavkova s ucinkami na plet, vlasy a nechty...
Rok som brala softine, teraz môžem brať iba jednu- desirett a tú mám v pláne vysadiť a už HAK nikdy viac. Jednako nemôžem brať hormóny a už ani nechcem...
Inak viem, že ťa nikto nepresvedčí nebrať ju, ale aj tak by ma zaujímalo načo je toto fórum dobré, lebo ty si antikoncepciu nevyberáš ale vyberá ti ju lekár takže ak si prečítaš že nejaká je dobrá je ti to na dve veci, lebo aj tak ti ju vyberie lekárka a nezabudni že jedna z tej istej značky priberie, druhá schudne a tretia spácha samovraždu (depresie)
ale asi by som ju inak brala. je to síce svinstvo ale čo teraz svinstvo nie je? a s takým ako že žena nemôže otehotnieť alebo dostane rakovinu to možno súvisí ale koľko žien má takéto problémy aj bez nej
Teraz mám ,, Sotfine" a je to ooookej (jem ju ale prvý mesiac uvidíme či priberiem a kde priberiem kedže z minervy mi kozy o číslo podrástli..)
inak @31
maitalon-otras
mistra-normálna
Ale každá to znáša inak, podľa tohto sa vôbec neriaď