@kerrang@12 tiež sa na to teraz pozerám a je to prekvapivé Akože úprimne rada sa s mužom vyhrám dokážem byť zlá, ale aj rýchla, ale zase nechcem ostať "len tak", že ja nič nedostanem, a potom mi to je vrátené dvojnádobne, ale viem si to užiť a môj bývalý ma nikdy nechcel takto uspokojiť, prišlo mu to nechutné, tak som rada za môjho chlapa, ktorý so mnou robí divy
@niah@13 pre mňa je to najmä prekvapivé preto, lebo aj čo som čítal na nete alebo keď som s kamarátkami prešiel na vyšší level konverzácie, tak mi viaceré hovorili alebo som teda na nete čítal, že zo žien by ich veľa nezobralo do úst, keď z neho čúrame alebo sa sťažovali, že im smrdí. Potom zas samostatná kapitola - vyvrcholenie, tam sa zas nájdu ďalšie prečo to ďalšie nechcú robiť, aj keď nik nevravel, že to musia zjesť.
@kerrang@19 Neviem prečo v normálnej (v rámci možností) konverzácií som nikdy na takýto problém nenarazila. To že by smrdel by som videla ako problém v hygiene tej osoby, pretože si myslím, že ako žena tak muž nepotrebuje tam dole nejakú extra údržbu, holenie nechávam na každom to neriešim teraz
Čo sa týka vyvrcholenia to mi nevadí, ale zase keď to je také ugh horké tak mi z toho nie je dva krát najlepšie
@niah@21 asi narážaš na akurátnych a správnych ľudí. To áno, chlap moc nepotrebuje tam dole extra starostlivosti, hoci neviem ako ženy, ale myslel som si, že oni sú na údržbu už tam zložitejšie (ale neviem, nemám ten inštrument).
Dosť záleží od stravy ale aj najmä psychickej a fyzickej pohody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kollár vraj dáva najlepší, lebo si uvedomuje že treba priháňať.
Čo sa týka vyvrcholenia to mi nevadí, ale zase keď to je také ugh horké tak mi z toho nie je dva krát najlepšie
Dosť záleží od stravy ale aj najmä psychickej a fyzickej pohody.