no...vsetko pravda...ale ked sa to vezme, je to vzajomne prospesne pre obe strany- dievca ma zabezpeceny zivot a starcek mladeho zajacika hoci mne to pride fakt chore, ale neriesim...
ale su i pripady, kedy sa maju fakt radi, ale mozno je to len ,,otcovska,, laska, no oni to nevedia odlisit od tej partnerskej...
Láska si nevyberá... Ale či sa to dá v tomto prípade tak nazvať... To už mám nejaké tie pochybnosti... Podľa mňa sa väčšinou dávajú takéto páriky dokopy kvôli obojstrannému úžitku. Chlap v tom veku príjme užívať si s mladou babou a tie mladé baby im teda asi pre peniaze alebo majetok dajú čo chcú...
Som šťastná s mužom o 20 rokov starším....žijeme spolu 5 rokov,a nie je to žiaden boháč,zarába úbohých 300 eur,aj napriek tomu akú ťažkú prácu robí....ale vieme sa spolu smiať,páčia sa nám rovnaké veci,vieme sa hodiny rozprávať...a navzájom si pomôct a podporiť sa.....kto si myslí,že láska môže byt iba medzi seberovnými,je na veľkom omyle....a ešte niečo....nikdy mi nezabudne priniesť kvet,a to nie len ked mám sviatok,je galantný a pozorný na rozdiel od 28 ročného muža ....ale česť výnimkám
idem si v električke, kukám u dverí stojí "párik" taký starý ujo, podľa mňa dosť už škaredý, taký viac-menej zúbožený, obnosené oblečenie a nejaká žena s ním v objatí, potom sa otočila a ty koki šak tá ak nemala tých 20-25 tak som činsky Boh srandy
Tak akože nechcem nikoho uraziť, ale keby o mňa prejavil záujem taký Iggy Pop, tak by som neváhala ani sekundu, však je fešák A ešte keby tam bola náklonnosť...
Osobne si myslím, že v niektorých vzťahoch v tom môže byť viac než len túžka po peniazoch či iná úchylnosť.
súhlasím s @owad . však gerontofilia nie je nič vymyslené, nechápem, prečo všetci vidia len jeden možný dôvod. moja bývalá spolužiačka sa tiež vydala za o 20 rokov staršieho - bol to jej bývalý tanečný tréner, čiže nič lukratívne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale su i pripady, kedy sa maju fakt radi, ale mozno je to len ,,otcovska,, laska, no oni to nevedia odlisit od tej partnerskej...
noa? keď je tak ....... schváliteľný ako Alice Cooper pre mňa za mňa nech má aj 100
idem si v električke, kukám u dverí stojí "párik" taký starý ujo, podľa mňa dosť už škaredý, taký viac-menej zúbožený, obnosené oblečenie a nejaká žena s ním v objatí, potom sa otočila a ty koki šak tá ak nemala tých 20-25 tak som činsky Boh srandy
proste FAIL
takto subjektívne, láska to môže byť, ale nieje.
Osobne si myslím, že v niektorých vzťahoch v tom môže byť viac než len túžka po peniazoch či iná úchylnosť.