@mielikki ked ta bavi nieco typu pokemon tak ti poradim na PC: "The Last Remnant". viacmenej je to len taka jednoduchsia prerabka z xbox na pc ale aj tak je to dobre
@mefistofel ale mňa by asi nič také inakšie nebavilo, tu ide kus o to, že tam mám svojich obľúbencov! (a mám tak ešte tri hry, ku kt. som sa ešte nedostala, dohrať v jednej to, čo som si zmyslela, plus jednu chcem zahrať nanovo, takže v dohľadnej dobe mám fakt čo hrať
@mefistofel ako čo takého? Mám rozohrané Platinum, dakedy by to chcelo zopakovať Emerald, ešte ma čaká Heartgold a dve zo štyroch hier piatej generácie, ešte som sa nerozhodla pre blacky alebo whitey či na čo si sa pýtal? na obľúbencov v hrách? to by bol dlhočizný zoznam
@mielikki mohla by si si kupit dsko cez emulator je to na hovno momentalne hram uz druhy krat black 2..prvy krat som to presiel v japonskej verzii a teraz mam konecne anglicku verziu takze tomu aj rozumiem
medal of honor, need for speed, mafia, sims 2, GTA san andreas, ratchet a clank, simpsons hit and run, harry potter normal, ale aj harry potter a hlavne star wars lego, a ešte 4story kedysi
niet uz casu ale som rada, ze som si odvykla, lebo som nechodievala pomaly ani von, len som sedela za compom, online na steame a TSku, davala gather a mix atd hrozne to bolo so mnou, ale som vyliecena ciastocne ale chyba mi to sem tam.
@kosmiklove to nie je emulátorom, ja mám svoj emulátor rada, ale proste napríklad ti to uloží, ale znova uložené nenačíta či ani nespustí, lebo ti tvrdí, že máš nanovo vložiť disketu
@mielikki By si sa divil, ale u nas v triede ma snad kazdy android... Vysiel zadarmo emulator, vojdem do triedy pozrem... Z 10 ludi 8 hralo cierno bielych pokemonov
niekedy, lebo nemám mco času nazvyš lúbim Dragon age, dohrala som Skyrim a práve hrám Mass Effect a starú školu ako Age of empires, gta a crash bandicoot a dinu mám za sebou aj simsov som hravala kedysi a CS mi ikdy nešlo @nietimekki že? som bravurn&y hrač cs na touchpade
mimochodom všetko hram na touchpade... čiže pri mass effekte fakt musím vyzerať zaujímavo tam sa mi oplatili tie hodiny klavíra
@hoperpohroma ja mam nepeckovy dvojročný notebook ktorý bol najlacnejší v oblasti normalnych notebookov a nie netbook, a okrem najnovších hier mi celkom idú a čo ma prekvapilo tak i skyrim
najlepšie bolo, keď som došla na intrák (to som mala ešte starý notebook..nech odpočíva v pokoji!) a zapla som noťas v klubovni, medzi chalanmi a prišli sme na to, že v ňom mám viac hier než oni
keď nám doma fungoval pc tak NHL-ko,Tycoon, Dune2000, Desperados alebo CeasarIII a keď fungoval môj notebook tak tam som hrávala age2 , cod2 ,sims2, Quadrax
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
bohuzial pre vsetkych som odkazana len na pc rodicov kde nemam ani admin pravo, cize tam mam len skyrim
prečo to hneď každý uhádne?
(a inak, nie jedna, ono je toho veĺa a tuším čoraz lepšie
teraz niet času
Nintendo si bude robiť hry len pre seba, prirodzene
Ale inak je jasné, že tie najnovšie, na DS-ká sú na tom graficky omnoho lepšie, ako tie prvé gameboyácke
ale aj tak vďaka za snahu
inac aspon sa na to kukni na youtube , je tam dost videi o tom. graficky to je trosku narocne, aj to ma okolo 12giga
možno neskôr, nechce sa mi
(a mám tam rada niektoré postavy a vždy sa na ne teším
mne emulátor stačí, len tie novšie akosi blbnú a ešte som nenašla kódy, ktoré by to vyriešili, ale takto do platinum v pohode
Teraz sem tam ked mam v praci cas zapnem non steam xD
ale strašne málo času mám na to (ach)
mimochodom všetko hram na touchpade... čiže pri mass effekte fakt musím vyzerať zaujímavo tam sa mi oplatili tie hodiny klavíra
@hoperpohroma ja mam nepeckovy dvojročný notebook ktorý bol najlacnejší v oblasti normalnych notebookov a nie netbook, a okrem najnovších hier mi celkom idú a čo ma prekvapilo tak i skyrim