Baby(ale môžu aj chalani) Máte nalakované nechty na rukách a nohách?
Akej farby máte lak na prstoch na rukách a akej na nohách? Zhodujú sa? Začalo leto..dnes je krásne.. vytiahnú sa flip-flopky, žabky,gladiatorky,sandále a iné... väčšinou v lete prevládaju krikľave farby.. ako je to teda u Vás?
neviem prečo, na nohách sa mi najviac páčia tmavé farby... mám krásny lak, tmavo fialový, ak si dám viacero vrstiev, je až čierny - na rukách to tak pekne neukáže, ale na nohách je sexy a inak mám teraz dva nové laky, krikľavé (jeden ružový, druhý žltý) takže sa asi toto leto vybláznim
nelakujem si nechty, je to strata casu, predstava ze poldna stravim lakovanim ako nejaka barbina , co vydrzi tak 3dni max potom sa zacne lupat lak....som rada ze som s tym skoncila ..
mne trva lakovanie nechtov max desat minut.. a vydrzi aj tyzden.. co sa cudujem popri mojich domacich pracach, co doma zvladam.. nohy cierne, ruky cierny podklad, jedna cervena vlnovka, cez stred cervenej vlnovky cierna vlnovka, popri dve biele bodky a v bielych bodkach este cierne bodky..
lakujem si nechty len na nohách, lebo v robote na rukách lak nesmieme mať. a na nohy používam skôr tmavšie odtiene.... čierny, modročierny alebo bordový.
na rukách nemám, lebo nemám rada laky všeobecne, vždy sa to zošúpe, alebo to niekde oškriem a potom to musím zase prelakovať..no nie je to môj koníček teda..ale nohy, leto, lak ..to hej...nejakú cyklamenovú vytiahnem
fuha, tak toto nie...som naturalny typ so sklonom si čerstvo nalakovane nechty hneď odlakovať ale v lete si nohy lakujem, ale len občas a...robim to kvôli chlapom
vacsinou cierne alebo cervene, mavala som aj tak ,ze jeden nechet cierny a dalsi farebny a takto na striedacku. alebo som si spravila cierny podklad a na to nieco namalovala dalsou farbou
ja am červené a pracujems nechtmi skoro 3x za tyždeň takže teraz mam na nich lienky... je to super, každe tri dni si robim niečo nové, letné baví ma to a na nohách? to čo sa hodí ku všetkemu pretože mi to vydrží aj 2 tyždne... a to je francúzska manikúra
PS: baby keď si davate tie tmave laky aspoň si ich do dvoch dní zmyte pretože to vyzerá odpudivo s ohryzenymi a napoly nalakovanymi čiernymi nechtami
ruky bud priesvitne, francuzska, pripadne odtiene cervenej - momentalne taka jahodova a ked mam velmi vela casu, tak sa bavkam, co minule skoncilo pri bielych nechtoch s par ciernymi bodkami..
lak na rukách mám momentálne bledoružový, taký naturál (radšej uprednosťujem odtiene červenej, minule som mala taký krásny krvavočervený na koniec roka ....no a na nohách si moc nelakujem, keď tak, nejaké svetlejšie odtiene...
na rukach mam rada farby podla prilezitosti a oblecenia. teraz su krasne blede farby, ale pekne ukaze aj vyrazna cervena, ruzova...a ked sa mi nechce tak priesvitna nech sa aspon tvaria, ze su upravene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ruky po dlhej dobe tmavomodré
ale na rukach experimentujem a malujem si kvítí ked nemam takej roboty.
PS: baby keď si davate tie tmave laky aspoň si ich do dvoch dní zmyte pretože to vyzerá odpudivo s ohryzenymi a napoly nalakovanymi čiernymi nechtami
nohy priesvitny alebo cerveny... pripadne ziaden
A na nohách WHITE BLACK
na rukach mam rada farby podla prilezitosti a oblecenia. teraz su krasne blede farby, ale pekne ukaze aj vyrazna cervena, ruzova...a ked sa mi nechce tak priesvitna nech sa aspon tvaria, ze su upravene