ahoj do koľkých dní by mal dojsť balík? posielala som z Košíc do Trnavy prvou triedou v pondelok a stále balík nedošiel,nedala som ho poistiť pretože zlé skúsenosti som doteraz nemala.Bol poriadne zabalený! ako je to možné?
@2 respektíve takto, dodacia lehota balíka prvou triedou je do 2 dní, ak to máš prvou triedou a doporučene, stihneš podať do 11:00 toho dňa tak nasledujúceho dňa by to malo byť v cieľovom meste. Ďalšia vec je kedy si balikári preberú zásielku a uráčia sa ísť dať do schránky žltý lístoček.
@nikolety23 pravdepodobne ten balik je uz davno na poste, len ten komu dosiel balik nedostal oznamenie, mne sa to nestalo len 1x takze v slovenskej poste uplne normalne. Treba ist na postu a nadistovat cislo baliku.
@overexcitedgirl a inak, vela ludi o tom nevie, preto si slovenska posta robi niekedy co chce ja som raz posielala nieco prvou triedou a doslo to normalne a ked som sa pytala preco, tak mi povedali, ze to tak zvykne byt a ze malo ludi vie o kontrole zasielok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tam si to pozri kde mas balik, len tam staci zadat to cislo, dufam ze vies ktore